Kveldstur

Akkurat nå ligger jeg i stua og slapper av. Det har vært litt av en dag. Jeg har ikke fått gjort det jeg skulle, men jeg har gått tur i dag. Faktisk 2 turer. Først gikk jeg den lange turen sånn som i går og så tok jeg og samboeren min en lang rundtur i dag. Det var utrolig koselig. Jeg liker virkelig de gåturer sammen med han. Å ha noen å snakke med er så mye bedre enn å gå alene, men jeg er nok litt mer glad i å gå turer enn han. Ikke at det gjør noe for jeg klarer jo å gå de lange skogsturene alene, men noen ganger er det bedre å kunne ta en kveldstur med han og bare nyte stillheten i gatene.

Det ble ikke så mange bilder på denne kveldstur, men jeg måtte ha bilde av den vakre himmelen. Jeg prøvde også å ta bilde av månen, men det ble ikke helt sånn jeg håpet. Månen var mørkegul og ganske stor, men mobilen min er ikke så flink til å fange opp detaljene på månen. Så da ble det heller en måne som ser ut som den striker, som et animert spøkelse. Jeg ville allikevel dele bildet med dere fordi det var litt morsomt. Det første bilde derimot ble jeg veldig fornøyd med. Himmelen er alltid så vakker etter at det har blitt kveld, men før det blir helt mørkt.

Selve turen gikk veldig bra. Vi hadde det så gøy. Han får meg alltid i så godt humør, så jeg lo en god del i løpet av den turen. Og lo jeg ikke så smilte jeg som regel. Det er ingenting som slår en koselig tur på kvelden med samboeren min.

Så nå skal jeg slappe av med ukens serie som dere får vite i løpet av morgendagen. Den er bare så bra, så jeg skal kose meg her i stua resten av kvelden før jeg skal sove.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg