Litt av en dag

Da tenker jeg det er på tide for meg å legge meg. Det har vært en lang og fin dag. Jeg er utslitt og klar for en god natt søvn. I morgen er nok en dag. Da håper jeg at det blir en liten tur ut igjen, men det får vi neste se påbåde været i morgen og hva kroppen min orker.

Før jeg går å legger meg så tenkte jeg bare å fortelle litt hvordan dagen min har vært, en liten oppsummering. For i dag har det jo skjedd ganske mye. Den begynte med planteoppdatering, der jeg viste dere at alle frøene jeg sådde har begynt å spire. Ja, til og med klementinfrøet. Også har jeg tatt mesteparten av oppvasken i dag. Grunnen til at jeg ikke har fått tatt alt er fordi jeg fikk lyst til å bruke energi på å bake. Så i morgen kommer det en veldig god oppskrift.

Også var det jo den fine, lange turen i dag som jeg viste dere bilder av tidligere. Hele grunnen til at dagen min har vært så utrolig bra. Og som ikke det var nok så har jeg funnet en ny serie å se på som jeg skal fortelle dere mer om på søndag. Så ja, dagen min har vært ganske flott.

I morgen skal jeg bli ferdig med kjøkkenet, prøve å få gått en tur og se mer på denne serien. Også får vi se hva mer som skjer i løpet av dagen, men nå skal jeg hvertfall prøve å få meg litt søvn sånn at jeg er klar for morgendagen. Føttene mine verker og jeg er utslitt så det skal bli veldig godt med litt søvn. Jeg håper alle dere flotte mennesker som leser dette også har hatt en flott dag. Hvis ikke så håper jeg hvertfall at morgendagen din blir god. Og ikke glem å komme innom for en ny oppskrift i morgen. Det er noe veldig godt!

God natt!

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg