Planene er klare

Jeg har ligget og halvsovet helt frem til nå, men nok er nok. Nå skal jeg bare lade mobilen også blir det en tur ut. Været er helt fantastisk i dag og det har jeg veldig lyst til å utnytte. Det er jo ikke akkurat hver dag at himmelen er blå og solen skinner på denne tiden av året. Så derfor tenkte jeg å ta meg en lang gåtur og bare nyte det vakre været så lenge jeg klarer. Vi får se hvor lenge beina mine klarer å gå, men ut skal jeg hvertfall. Jeg har et par timer før det blir mørkt igjen så jeg skal virkelig nyte denne dagen. Nå har jeg sittet inne og hatt lyst til å gå ut, men ikke orket eller så har jeg gått en liten tur også har kroppen sviktet. Så i dag håper jeg at kroppen samarbeider litt mer.

Utenom det så tenkte jeg å bli ferdig med oppvasken på kjøkkenet i dag. Så når jeg kommer hjem skal jeg bare slappe av litt også begynner jeg på middagen. Etter det skal jeg ta oppvasken. Kanskje etter middag, kanskje i kveld. Jeg får se, men det er hvertfall målet for i dag. Og da har jeg egentlig fylt opp hele dagen. Det er vel så å si det kroppen min orker i løpet av en dag, men heldigvis er det bare halve året at kroppen er så kranglete.

Hvis jeg klarer å gjøre alt dette i løpet av dagen i dag så er jeg veldig fornøyd. Jeg bare kjenner at jeg må bruke dagen og energien min på å komme meg vekk fra disse fire veggene. Heldigvis skal det ikke så mye til før jeg føler meg bedre. Bare en liten gåtur ute i det fine været og jeg er i godt humør igjen. Så da skal jeg bare få tegnet på brynene mine også blir det en gåtur nå snart. Også kommer jeg tilbake med noen naturbilder i løpet av dagen.

Hva er planene dine for dagen?

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg