Mine favoritt blomster

Det finnes så mange flotte blomster der ute. Når det kommer til blomster så ser jeg på utseende, men og lukten. Hvis en blomst ikke lukter noe så må den hvertfall være fin. Med fin tenker jeg på flotte farger, mønster og formen på blomstene. Den må være spesiell for å bli med meg hjem. Når det kommer til mine favoritter så er det de som gir meg mest glede og som gjør mest mulig av seg selv. Så her får dere mine absolutt favoritter.

1. Orkidé. De er så nydelige og de kommer i så mange flotte farger og typer. Man kan faktisk aldri få nok orkidéer. Det er litt som å samle på noe fordi man ønsker å kjøpe alle farger og fasonger som finnes. Ikke nok med at de finnes i forskjellige farger og typer, men de finnes jo i forskjellige størrelser også. Jeg har utrolig lyst på en av de som er små. De er jo så søte!

2. Rose. Her kommer duften inn i bildet. Ikke nok med at roser er det nydeligste som finnes, men de dufter så herlig. Det beste med roser må allikevel være alle fargene de kommer i. Jeg syns gul med rosa kanter er den nydeligste rosen jeg har sett. For dere som har fulgt meg en stund så jo at jeg hadde noen veldig vakre roser i hagen når jeg bodde i Modum. De ble veldig fine på bilder og det duftet helt fantastisk. Faktisk har jeg et ønske om å ha roser på stuebordet, men jeg klarer aldri å faktisk kjøpe en bukett selvom jeg gjerne skulle hatt det. Blomster generelt er jo veldig fint å pynte opp med, men det er noe helt spesielt med roser.

3. Hawaiirose. Denne blomsten er så utrolig nydelig. Da jeg bodde i Modum så hadde jeg faktisk en liten hawaiirose og en kjempestor. For disse plantene kan faktisk bli utrolig store. Hvis jeg ikke husker feil så holder blomstene seg åpne i et døgn, men det kommer jo blomster hele tiden. Hvis jeg skal skaffe meg en hawaiirose igjen så har jeg lyst på en som har gule blomster. Den jeg hadde i Modum var rosa og den var jo fin den, men den gule er nydelig.

4. Solsikke. Dette er jo virkelig en vakker blomst. Så stor og majestetisk. Jeg har alltid elsket solsikker, men jeg har faktisk aldri hatt det i egen hage før. Kanskje det er det jeg skal satse på når jeg får egen hage. De er jo veldig pene da.

5. Fløyelsblomst. De er så vakre å ha i hagen. Jeg plantet en liten og på slutten av sommeren hadde den blitt stor. Mange nydelige blomster. Også holder den seg fin hele sommeren. Virkelig et vakkert syn. Disse blomstene lyser opp hagen med sin vakre farge. Definnetivt en blomst jeg kommer til å ha i hagen når jeg får en.

Det er utrolig mange flotte blomster, men disse er absolutt mine favoritter. Jeg har alltid vært utrolig glad i roser, ikke at jeg kan skryte på meg at jeg har fått så mange rosebuketter i mitt liv. Hvertfall ikke når jeg har vært i et forhold. Når jeg datet fikk jeg et par buketter og det var kjempe koselig, men å finne noen som gjør sånt i et forhold er nok ikke like lett. Jeg får vel bare kjøpe blomsterbuketter til meg selv. For det er fint å få buketter, men det er det at dem står på bordet og sprer glede som er hele poenget.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg