Røkelse, olje og duftlys

Jeg våknet egentlig ganske tidlig i dag, men så var jeg så utslitt at jeg sovnet igjen. For å være helt ærlig så føler jeg meg ikke like bra som de to dagene før. Alt jeg har lyst til å gjøre nå er sove, men jeg kan jo ikke sove hele dagen heller. Det er bare en ting å gjøre og det er å vente og se hvordan formen er utover dagen. Jeg håper virkelig den blir bedre enn den er nå.

Gårsdagen derimot var utrolig fin. Jeg fikk jo endelig ryddet stuebordet og da ble det å tenne lys på kvelden. I tillegg til levende lys fikk jeg sett resten av de nyeste episodene av Lucifer. Det var så koselig med levende lys. Eneste som mangler er noe god duft av et eller annet slag. Jeg har faktisk ikke hatt noe sånt siden jeg bodde hjemme hos mamma. Da hadde jeg sånne røkelsespinner som var stjernetegnet mitt. Det luktet helt greit, men jeg skulle heller ønske jeg hadde rose eller lavendel i stedenfor. Kanskje jeg er nødt til å skaffe meg noe sånt. Jeg har faktisk tenkt på det mange ganger, men det er jo også mye annet med duft, oljer f.eks.

Når jeg kikker på alt mulig sånt så har jeg bare lyst til å kjøpe masse forskjellig, men jeg har ennå ikke kjøpt noe. Jeg vil jo veldig gjerne ha noe som kan fylle rommet med god lukt. Som når man vasker gulvet med såpe og det lukter gran i hele huset. Jeg ønsker å ha muligheten til at det skal lukte godt hele tiden. For øyeblikket lukker det mest støv og mat når jeg lager det.

Når det kommer til duftlys så savner jeg det at det faktisk lukter noe når det brenner. For jeg har noen store telys som lukter jordbær, men det er ingen lukt som fyller stua, kun om man lukter på stearinen. Den har en nydelig farge da, men jeg skulle virkelig ønske at vi hadde noe her som kunne fylle stua med en herlig duft. Kanskje jeg må handle inn noe.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

2 kommentarer
    1. Jeg kan sjekke igjennom duftlysa til Jennie og se hvor de er fra, for hun hadde flere som lagde masse lukt. Frode klarte jo ikke gå inn på rommet hennes til tider for han hater duftlys pga han får vondt i hodet. Hehe

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg