5 serier jeg liker

Jeg har jo snakket om hva slags type serier jeg ser på, men jeg tror ikke jeg har lagd en liste over serier som jeg kan anbefale. Derfor er det nøyaktig det jeg skal gjøre nå. Jeg skriver også hvor dere kan finne seriene. Det er sikkert mange som allerede har sett disse seriene, men jeg håper allikevel det kan være gøy for dere å lese allikevel. Så kan dere fortelle meg hvem dere har sett og hva dere syns om seriene. Så la oss komme i gang.

1. Lucifer. Selvfølgelig begynner jeg med denne serien. Dette er nemlig min favorittserie. Det er ikke fordi Lucifer er hot, men fordi denne serien faktisk er utrolig spennende og morsom å se på. Jeg begynte åå den for lenge siden, men jeg så den aldri ferdig. Derfor valgte jeg å starte på nytt og se hele serien, men når jeg var ferdig så stod det at det ville komme en ny sesong og da måtte jeg jo se hele på nytt slik at jeg hadde det friskt i minne når resten av historien kom ut. Denne kan dere se på Netflix. Om dere ikke har sett den før så handler den om den fallende engelen (også kjent som king of hell) som kommer opp og lever blant menneskene. Eier av LUX og han hjelper til med politisaker når han selv har lyst. En veldig spennde og bra serie, syns jeg.

2. Once Upon A Time. Tittelen sier vel sitt. Denne serien handler om eventyrkarakterer, men de er ikke lengre i deres land. De har kommet til den virkelige verdenen og det syns jeg er veldig spennende. Jeg har sett denne seriene hvertfall 2 ganger fordi jeg syns den er så bra. Det er gøy å se hvor mye de ligner på de animerte disneykarakterene. De fleste hvertfall. Og det er mye spennende som skjer i denne serien. Jeg må si at jeg ble litt lei meg når siste sesong kom og plutselig var det slutt, men sånn er det bare. Min favorittkarakter er uten tvil Rumplestiltskin som er spilt av Robert Carlyle. En helt fantastisk skuespiller som gjør serien så utrolig morsom, men også dyster. Om du har sett serien så fortell gjerne hvem du syns er den beste karakteren.

3. Supernatural. Jeg har ikke fått sett hele serien, men jeg er snart på sesong 9 og syns det er en veldig bra serie med mye action, noe trist og noe morsomt. Jeg er veldig fan av Castiel som blir spilt av Misha Collins. Han gjør en utrolig god jobb. Jeg elsker rollen hans som er ganske forvridd til tider (hele tiden). Han roter seg borti så mye rart og er ikke akkurat den typiske engelen. Så det eraltså den serien jeg holder på med akkurat nå. Det er jo så mange sesonger så selvfølgelig tar det tid.

4. Insatiable. Dette er en ganske drøy serie med mye drapsscener og ganske andre sjuke ting, men jeg syns den er utrolig bra fordi jeg liker helsprøe ting. Den har også en veldig bra historie som virkelig er verdt å få med seg. For det er ei jente som blir mobba for å være tjukk. Hun brekke kjeven etter å ha blitt slått til og kan ikke spise noe. Så selvfølgelig blir hun tynn, men hun føler seg allikevel som den tjukke jenta som alle gjorde narr av. En ganske ødelagt sjel kan man vel si. Og det blir bare verre og verre. Det handler i hovedsak om at denne jenta begynner med skjønnhetskonkuranser. Hovedrollen er spilt av Debby Ryan og igjen gjør hun det ganske bra med å spille ei ganske ødelagt jente. Det som er så flott med denne serien er at det ikke bare er sjuke ting, men de har også valgt å ha med homofile og mye annet bra for å vise hvordan verden faktisk er. Selvom serien er ganske sprø så har den mange bra og viktige øyeblikk. Anbefales virkelig.

5. Alexa & Katie. Denne serien har jeg sett flere ganger. Den er så trist og utrolig fin. Den handler om 2 bestevenner. Hun ene har kreft og man får se alt som skjer. Alle sykehusbesøk og alle valgene som må tas. Det er virkelig en sterk serie. Dette er egentlig en typisk tenåringsserie, men jeg anbefaler virkelig å se denne. Så utrolig mye i denne serien som er verdt å få med seg.

Jeg likte også veldig godt Luna, men jeg vet ikke hvor man kan se den serien. Den gikk på Disney Channel og handlet om en gruppe ungdommer som konkurerte i dans på rulleskøyter. Det var en veldig fin, mexicansk serie med flotte sanger og utrolig fine danser. Den serien savner jeg veldig. Skulle ønske jeg fikk sett hele serien, men det gjorde jeg desverre ikke.

Det var altså serier jeg liker. Nesten alle finner du på Netflix, utenom Supernatural. Den finner du på Amazon Prime.

Ikke glem å følge bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg