Ryddet i sminkeveska

Etter å ha ryddet på bordet så var det en del smykker og sminke som var fullstendig kaos. Dette måtte jeg gå igjennom, men jeg orket ikke å blogge om dette i går. Derfor kommer det i dag. Jeg er egentlig ikke helt ferdig med å organisere og få alt på plass, men ganske mye er fikset så jeg viser dere hvertfall det.

Jeg hadde noen få ting inni mellom kaoset som måtte kastes, men det meste er pakket og lagt dit det skal. Det var masse hårstrikker og spenner som lå overalt. Jeg hadde smykker overalt og inni mellom alt sammen lå det også neglelakk og slikt, men nå har jeg endelig full kontroll. Så la oss først se hvordan det var.

Det var et eneste kaos som dere ser. Den svart og sølvfargede, lille veska er det jeg bruker til sminke når jeg skal reise. Det er veldig god plass oppi den om man har et system. Jeg er utrolig glad i denne sminkeveska, men jeg skulle ønske jeg hadde flere vesker til oppbevaring fordi smykkene trenger jo også et sted å være når jeg skal ut å reise. I tillegg må jeg jo ha en til toalettsaker, men det har jeg ikke. Så når jeg var i Bergen så måtte jeg være kreativ. Det betyr at jeg måtte bruke brødpose til tannbørste og tannkrem, jeg brukte en plastboks til smykker og parfymen og deodoranten måtte ligge løst i bagen. Det hadde med andre ord ikke skadet å ha et par ekstra toalettmapper/sminkevesker til å organisere slike ting. Desutten kan sånne små oppbevaringsbager være veldig kjekt å ha til å organisere ting hjemme også.

Jeg kom over mye som jeg gjerne skulle hatt oppbevaring til, men la oss først se hva jeg puttet i sminkeveska.

Når jeg skal på tur (noe denne veska er til) så har jeg pakket ned en liten parfyme, sminkekoster, ansiktmaske og tablettene mine.

Jeg har også med meg mascara, eye liner, tattoo liner, brow liner, leppestift, lipgloss og hvit concealer. I tillegg har jeg mitt favoritt palett fra Revolution. Alt jeg trenger for looken min.

Og selvfølgelig må jeg ha med meg servietter for å fjerne sminken. Og da har jeg alt jeg trenger oppi her. Så mye er det altså plass til oppi denne veska.

Jeg vet ikke hvor lenge jeg har hatt denne veska, men det begynner å bli noen år siden jeg fikk den. Denne er den eneste som har blitt med meg hele veien. Den eneste som ikke har blitt ødelagt og kastet. Den eneste som ikke har masse sminkerester nedi seg. Dette er også min favoritt av alle de toalettmappene og sminkeveskene jeg har hatt. Den er solid og utrolig søt! Jeg elsker hello kitty, men jeg er ikke like glad i rosa så at den er svart og sølv er jo perfekt.

I tillegg til all sminken så var det jo mye smykker og sånt. Over her kan dere se plastboksen jeg bruker på reise til smykkene mine. Jeg har virkelig lyst til å finne noe annet enn en plastboks å ha smykkene mine i, men foreløpig er dette alt jeg har. De små posene ved siden av er ting jeg bruker for å oppgradere klærne mine. Dette skulle jeg også ønske at jeg hadde oppbevaring til, helst et skrin slik som jeg har til smykkene mine her hjemme. For det som er i plastboksen er jo ikke halvparten av smykkene mine. De ligger i et keramikk skrin som er formet som en kiste. Et av mine bedre kjøp faktisk. Jeg har definnetivt lyst på mer oppbevaring her hjemme også.

Jeg liker at det er ryddig og at det er et system slik at det er lett å finne det jeg trenger. Sminken og neglelakken har jo et veldig bra system. Nå må jeg bare finne et system til resten av sakene. Spesielt til naglene og alt sånt som jeg skal bruke på bl.a olajakka mi.

Men nå er det hvertfqll ryddig i sminkeveska mi. Jeg har alt jeg trenger når jeg skal ut å reise. Alt jeg bruker til vanlig er på samme sted. Så hvis jeg skal sminke meg så kan jeg bare dra frem denne i stedenfor å måtte lete i alle skuffene etter det jeg trenger. En ganske grei og enkel løsning egentlig. Og hvis jeg skulle ønske å bytte ut f.eks palettet mitt så er det jo bare å legge det palettet i skuffen og finne et annet.

Om du har noen spørsmål om sminken min såbare spørr i vei. Så håper jeg du syns det var gøy å se meg organisere sminkeveska mi og se hva den inneholder.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg