Tatoveringer jeg ønsker å ta

Lenge har jeg ønsket å ta tatovering, men jeg har egentlig ikke vist helt hva jeg ville ha. Jeg hadde vel egentlig ikke lagt så mye tid i å tenke over hva jeg eventuelt kunne tatovert, men det siste året har jeg kommet opp med flere tatoveringer jeg faktisk har lyst til å ta. Dette er tatoveringer som jeg vet at jeg kan stå for selv når jeg er 60 år fordi det har en mening og ikke bare noe random som ikke betyr noe. Så her er mine idéer for fremtidige tatoveringer.

1. Minnetatovering. Jeg ønsker å tatovere et hjerte med en J inni til minne om mitt fantastiske, modige og gode tantebarn som ikke fikk hjelpen hun trengte i tide. Etter å ha kjempet mot mørket i så lang tid så hadde hun ikke lengre krefter til å fortsette. Vi savner henne utrolig mye alle sammen. Denne tatoveringen vil jeg at skal vise kjærlighet. Kjærligheten tante for alltid vil ha i hjertet for sitt tantebarn. Jeg har også lyst til å ha noe som virkelig viser hennes personlighet. Kanskje noe militær og noen blonder? Vi får se hva det blir. Jeg vet hvertfall at jeg skal ha bokstaven hennes i et hjerte.

2. Jeg ønsker å tatovere bestemor sitt navn. Hun var alltid min trygghet da jeg vokste opp. Det var ingen som var så god og snill som henne. Ingen kunne gi like gode klemmer og få meg til å føle meg bra. Hennes hjem var alltid åpent oss og det betydde så utrolig mye. Når jeg mistet henne så falt hele min verden fra hverandre. Bestemor betydde alt for meg. Derfor tok jeg hennes navn som mitt mellomnavn og derfor har jeg lyst til å tatovere navnet hennes. Sånn at en del av henne fortsatt kan være med meg selvom hun har gått bort. Mennesker med så mye kjærlighet fortjener en stor plass i hjertet mitt. Det er slike personer jeg aldri kommer til å glemme.

3. Jeg ønsker også å ta en tatovering til minne om Oliver (selvom han ikke har gått bort så er han heller ikke en del av mitt liv lengre). I tillegg til alle de andre hundene som har lagt igjen et poteavtrykk i hjertet mitt. Ja, jeg ønsker en tatovering med poter. Jeg vet ikke helt hvordan jeg vil ha det, men jeg vet det skal være poter.

4. Jeg og venninna mi har snakket om en tatovering med Harry Potter tema som venninnetatovering. Det er absolutt noe jeg har lyst til å få til. Vi har vært venner i noen år nå og aldri har vi kranglet. Dette er den eneste venninna jeg vet at jeg kunne tatt en slik tatovering med uten at jeg ville angret. Så det har jeg veldig lyst til å få til.

5. Og til slutt har jeg veldig lyst til å ta en tatovering med en tekst som beskriver kampen jeg har hatt med depresjon, angst og fibromyalgi. En tekst som forteller om styrken jeg har inni meg, men som jeg ofte glemmer at jeg har.

Så det var mine planer for tatoveringer. Nøyaktig hvordan det kommer til å se ut vet jeg ikke ennå, men det finner jeg ut av når jeg har tatt dem. Igjen… når det blir vet jeg ikke, men det finner vi også ut av etterhvert. Tatoveringer er dyre så jeg får se når jeg har råd, tid og ork til å ta en tatovering. Også må nesten kaoset med corona roe seg ned før jeg vil ta meg turen til Oslo for noe sånt som det.

Håper du likte innlegget. Følg gjerne bloggen på facebook HER for andre sprø idéer og påfunn.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg