Olajakka får en oppgradering

Og så var faktisk hele stuegulvet ryddet og støvsugd. Jeg er skikkelig flink i dag. Også er det jo så herlig følelse å være et steg nærmere et ryddig hjem. Nå er jeg ekstremt sliten, men det er absolutt verdt det. Jeg har faktisk gjort alt jeg har hatt lyst til å gjøre i dag. Det er én ting jeg har veldig lyst til å gjøre i løpet av helgen og det er å få ryddet stuebordet. Vel, stuebordet og stolen. I stolen ligger det masse rene klær og et par andre ting. Det ville vært flott å fått ryddet unna alt i stua når jeg er så godt i gang, men jeg er veldig fornøyd med alt jeg har gjort. Det har blitt veldig fint, men det er noe med det at lite rot ødelegger hele følelsen av alt som er ryddig.

Nå blir det hvertfall ikke gjort noe mer før jeg har slappet av. Det sliter på kroppen å rydde og støvsuge her. Så nå skal jeg bare ligge her og være glad for alt som er gjort. Og når vi først er inne på alt som er gjort så kan jeg vise dere den grå jakka mi som jeg har hatt lyst til å dekorere en stund nå.

For en del måneder siden så kjøpte jeg patch fra Ragnaråkk. De har ligget her en stund fordi jeg ikke har hatt ork til å stryke de på og før det hadde jeg ikke en passende jakke. Selvfølgelig er det mye som gjenstår på denne jakka før jeg er fornøyd, men jeg har hvertfall fått på patch. Det er jo en start.

Jeg elsker denne jakka. Den er baggy, ripped up og nå har den skikkelig kule tekster på seg. Den mangler allikevel en del før jeg kan kalle denne jakka for min favoritt. Nei, faktisk tror jeg det er favorittjakka mi uansett. Kun på grunn av det er den eneste grå olajakka jeg har. Den går til alle klærne jeg eier.

Uansett er dette en jakke jeg kommer til å ha mer greier på, men med tanke på hvor lang tid det tok før jeg fikk merkene på så vil jeg ikke holde pusten for en ny oppdatering. Jeg får ta det når jeg orker og hvis jeg får noen gode idéer for hva jeg kan gjøre videre på jakka. Det er så mye jeg KAN gjøre, men hva som vil se bra ut er en annen ting. Kjetting? Nagler? Flere patch? Vi får se hva jeg finner på. Gøy blir det hvertfall. Jeg liker å fikse på klær, gjøre de mer min stil. Det er det som er så gøy med jeans og olajakker. Det er så mange ting man kan gjøre for at de skal se bra ut. Bare noen nagler eller litt kjetting kan gjøre hele forskjellen på en bukse eller en jakke.

Om du ønsker å se mer av dette og alt annet jeg holder på med så kan du følge bloggen på facebook HER.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg