Så ryddig og fint det blir!

Akkurat nå har jeg en pause, men jeg har lyst til å fortelle dere litt om hva jeg har gjort i dag. For når jeg våknet opp så hadde jeg en smule med energi og jeg var i skikkelig godt humør. Derfor begynte jeg dagen med å rydde de siste to hyllene i tvbenken. Det så helt bomba ut og det var masse støv i hyllene. Jeg er så glad for at jeg fikk gjort noe med det i dag. Det føles så mye bedre med en gang man får ryddet og vasket rundt seg. Nå er det ganske begrenset hva jeg orker, men å få ryddet og tørket støv i resten av tvbenken var en så deilig følelse. Jeg er så utrolig glad nå som det er ryddig og fint. Så nå skal dere få se hvordan det har blitt.

Jeg har altså fått alle bøkene mine inn i den ene hylla. Bøkene dere ser på bildene over er kun bøker jeg ikke har lest. Nå skal jeg ikke gå for mye inn på hva slags bøker det er, men de bøkene med en rosa og en lilla firkant på er bøkene fra “litt sophie” bokklubb. Ja, jeg er faktisk medlem i bokklubben til Sophie Elise.

Resten av bøkene har jeg enten kjøpt selv eller fått. Så noen av bøkene er eldre (altså ikke nye fra butikk). Alle bøkene jeg har er jeg veldig spent på å lese. Jeg er veldig nysgjerrig på hva slags bøker Sophie Elise har plukket ut til bokklubben. Når hun har lagt ut på instagram hva boken handler om osv. så har jeg prøvd å unngå det fordi jeg vil ikke at noe av boken skal spoleres for meg. Nå vet jeg ikke helt når jeg kommer til å begynne å lese på dem, men jeg vil uansett ikke vite noe om innholdet.

Når jeg var ferdig med å rydde, tørke støv og få inn bøkene i hylla så tok jeg meg en velfortjent pause. Da ble det frokot og youtubevideoer. Når jeg var ferdig så kjente jeg at jeg trengte en litt lengre pause så jeg fikk sett litt på Lucifer. De nye episodene er jo ute og de er veldig spennende og bra. Jeg ble veldig fornøyd med de nye episodene. Det blir definnetivt mer Lucifer i kveld. Akkurat nå har jeg slått av tven fordi jeg skal prøve å få ryddet litt mer.

Etter en stund foran tven så gikk jeg inn på soverommet og fikk tørket litt støv der også. Det har vært en hodeskalle-minipotte stående oppå boksene med sminke, men jeg har aldri funnet ut hva jeg skulle bruke den til. Nå har jeg funnet det ut. Så jeg har flyttet den inn på badet og oppi der er neglsaks og slikt. At jeg ikke har tenkt på det før. Det ble så søtt. Bare se under her.

Det var egentlig til blomster, men jeg klarte ikke å finne en blomst som var liten nok. Mulig orkidé passer nedi der, men de grønne miniplantene passet hvertfall ikke. Den passet hvertfall perfekt til disse små tingene som egentlig bare ligger rundt. Så ja, jeg er veldig fornøyd nå som jeg faktisk har funnet en plass til den. Jeg har jo 2 slike og den andre bruker jeg til sminkekoster, men jeg har ikke veldig mange så jeg trengte bare 1 til det. Nå har den hvertfall kommet til nytte på badet og det ser utrolig bra ut.

Det er så langt jeg har kommet, men jeg har veldig lyst til å gjøre mye mer. Det neste blir forhåpentligvis å rydde på gulvet slik at jeg kan få støvsugd. Jeg har virkelig lyst til å få støvsugd i dag. Ellers så blir det mye pauser og forhåpentligvis flere blogginnlegg i løpet av dagen. Det er mine 2 topp prioriteringer i dag også får tven hvile frem til i kveld.

Følg gjerne bloggen på facebook HER om du ønsker å få med deg mer interiør og ryddig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg