Lov å prøve

Da var det en ny dag. Jeg lurer på hva jeg skal gjøre i dag. Det er én ting jeg har veldig lyst til å få til og det er å få ryddet bordet slik at jeg kan tenne stearinlys. Jeg syns det er så koselig å bare sitte i mørket med levende lys. Forhåpentligvis orker jeg det i løpet av dagen, men akkurat nå har jeg nettopp våknet. Det er litt vanskelig å vite hva man orker når man nettopp har våknet, men formen er egentlig helt ok så det er stor sannsynlighet for at jeg kommer til å orke å gjøre litt i dag. Kanskje ikke like mye som i går, men noe skal jeg nok få til.

Resten av dagen har jeg ikke fått planlagt ennå, men med tanke på at jeg har en psykologtime på tirsdag så vil jeg prøve å holde meg litt i aktivitet, men ikke for mye. Forhåpentligvis klarer jeg å komme meg ut og bort til psykologen. Sånn formen min er nå så klarer jeg det ikke, men jeg håper jo at formen min blir bedre. Uansett så var det ikke noe problem å få tatt det over telefon sånn at hvis jeg ikke er i form til å dra så er ikke det krise. Jeg får jo fortsatt hatt timen min med psykologen.

Det er det som er så kjipt med vinteren. Kroppen min fungerer veldig lite. Jeg kan fint gjøre småting her hjemme, men det er fordi jeg kan ta mange pauser og så lange pauser jeg vil. Når jeg drar ut så er det ingen muligheter for meg å slappe av eller varme meg. Og uansett hvor bra jeg føler meg så er jeg aldri like bra som om sommeren. Jeg har verkinger i kroppen som er ganske slitsomme og de gjør meg utslitt fordi det aldri stopper. Så da ender jeg opp sengeliggende i mange dager om jeg går ut, men jeg kan jo ikke sitte inne hele tiden heller. Det er jo visse ting jeg må gjøre. Jeg kan jo f.eks ikke gå glipp av eventuelle navmøter.

Når jeg er ferdig hos psykologen så blir det veldig spennende å se hva som skjer i månedene fremover. Slik formen min er nå er jo kun begynnelsen. Derfor prøver jeg å holde meg i aktivitet. Forhåpentligvis vil det hjelpe på tiden med kulde og snø. Jeg har virkelig ikke lyst til å være sengeliggende fremover så da er det viktig å gjøre det man kan for å slippe det. Derfor håper jeg at bordet kan bli ryddet i dag sånn at jeg har fått brukt kroppen min litt.

Følg gjerne bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg