En kamp med meg selv

Nå er det ikke lenge før jeg skal vende nesa hjemover. Det blir kjipt å reise, men sånn er det jo bare. Jeg har hatt noen fine dager sammen med han da. I morgen skal jeg hjem og da venter plikter. Jeg har mye som skal ryddes så jeg skal ikke bekymre meg for å måtte sitte å kjede meg akkurat. I tillegg til at jeg har avtalt med venninna mi å finne på noe så skal jeg også gå turer. Så det blir nok ikke så mye sitting selvom jeg skal hjem igjen.

Vi har jo fått ganske mye tid sammen og blitt bedre kjent. Vi har fått snakket en del og jeg føler meg mer trygg på han. Det viktigste er jo kommunikasjon og at man kan stole på hverandre. Jeg føler selv at den biten der er jeg mye mer trygg på nå enn da jeg først kom hit. Det går fremover og det syns jeg er en utrolig god følelse å sitte med. Jeg hadde egentlig ikke trodd at det ville gå så fort å bli trygg på en mann, men her er vi da. Jeg har alltid hatt problemer med å snakke med mannfolk om mine problemer og hva jeg føler fordi dem aldri har lyttet. Endelig har jeg funnet en som lytter og det betyr utrolig mye for meg. Som jeg har sagt før så har han kommet inn i livet mitt og snudd alt på hodet. Det er som om jeg har tatt av 20 kg på skuldrene etter å ha møtt han. Det kan ikke bli bedre enn det er nå. Ting går virkelig fremover og det var virkelig på tide. Jeg har fortsatt mye å jobbe med, men jeg er på god vei. Målet mitt er å bli helt frisk i løpet av dette året. Det krever mye hard jobbing, men jeg håper og tror at jeg klarer det.

dagens frokost ble egg og bacon. 

Det eneste jeg trenger for å nå mitt mål er god støtte fra de rundt meg og motivasjon. Min motivasjon er å en dag stifte familie. Det er den beste og viktigste motivasjonen jeg kan komme på nå. Den tanken får meg til å smile og bli helt varm inni meg. Jeg tror det vil bli vanskelig, men absolutt ikke umulig. Det vil også være verdt det når jeg en dag ser små føtter løpe rundt. Da vet jeg at jeg har lykkes og kan legge alt annet bak meg. Frem til da venter en beinhard kamp med meg selv som jeg ikke skal tape.

Dette er mitt liv og jeg vil leve det.

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg