Konsert i Drammen

For en dag det har vært. Jeg er helt utslitt, men det var virkelig verdt det. Det har vært kaldt og regn, høy musikk og hopping. Jeg har sunget for full hals og klappa. Mye liv i Drammen i dag, men nå er det senga som roper på en sliten kropp. Jeg må jo si at det har vært en helt fantastisk opplevelse. Litt kjipt å ikke få bilde med Staysman når man først klarer å kome ut av komfortsonen og snakke med han, men barna rundt fikk hvertfall bilde. Føler det er litt kjipt, men jeg har hvertfall fått noen bra bilder fra konserten da.

Desverre er det alltid noen som prøver å dytte til seg mer plass så jeg brukte jo opp all energien min på å holde fast i plassen min ved gjerdet. Jeg klarte å holde jeg helt foran igjennom hele konserten og hadde det utrolig moro. Jeg hadde det så moro at jeg ikke la merke til at jeg sendte melding til mannen min. Plutselig ser jeg på mobilen og har sendt han masse tall. Jaja, sorry for det!

Men bildene fra vinterlyd tenkte jeg at dere skulle få se. Så her er da noen av bildene jeg tok i Drammen.

Det var sykt bra stemning og helt rå musikk.

Nå skal jeg lene meg tilbake og slappe helt av. Nå er kroppen min ferdig for i dag. Så da er det bare å finne frem Netflix og kose seg på senga.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg