Nye mennesker og angst

I går kveld skulle vi se på film, men jeg var helt utslitt så jeg sovna jo fra alt. Når man sovner tidlig så står man også opp tidlig. Vel, det er hvertfall sånn jeg fungerer. Nå er det ikke så rart at jeg sovna. Å leve med sosial angst betyr jo at man bruker mye mer energi enn nødvendig når man er med folk man ikke kjenner. I går var en av de dagene. Han tok meg med i en bursdag med sin familie og det var jo utrolig koselige mennesker, men det endte med at jeg satt i sofaen helt stille. Sånn er det nå å ha sosial angst. Noen ganger klaffer det med en gang og andre ganger blir jeg helt stille. Allikevel er jeg veldig stolt av meg selv som klarte å være der så lenge. Jeg er jo ikke den typen som dilter etter andre og må ha oppmerksomhet, men jeg skulle ønske jeg klarte å rive meg løs fra angsten og kunne vært mer sosial.

Det viktigste er vel egentlig å bare jobbe med meg selv og derfor er slike turer veldig viktig å være med på. Jeg har vært vant til å ha noen rundt meg som jeg er trygg på, men det er nok ikke alltid like smart om jeg ønsker å bli helt frisk. Jeg må jo si at jeg har kommet ganske langt bare på disse dagene jeg har vært her. Det eneste som er veldig kjipt er at jeg blir helt utslitt.

her er et bilde fra bursdagen i går. 

Jeg tenker bare fremover nå. Ting SKAL bli bedre og da må jeg bare pushe meg selv. Nå har jeg tatt toget alene, møtt familie og venner. Det har vært vanskelig, men også veldig fint. Jeg er glad for hver eneste dag jeg får tilbringe med han. For helt ærlig så er det ingen andre jeg heller vil være sammen med. Det er han jeg vil ha. Ingenting i hele verden kan endre på det. Jeg har aldri vært så sikker på noe i hele mitt liv. Alt jeg vil er å være der for han, hjelpe han, støtte han og være den han trenger. Det vil nok ta litt tid før jeg klarer å rive meg løs og gjøre hva som helst, men jeg håper jo han skjønner at jeg vil gjøre alt for at dette skal fungere. For jeg har endelig funnet en å kjempe for og det skal han få se.

I starten er det ikke lett for meg å bare fly rundt og gjøre husarbeid f.eks men det kommer etterhvert. Dere som har fulgt bloggen min vet jo at jeg liker å holde på hjemme så det blir nok ikke noe problem når jeg først tørr å gjøre noe. Jeg får ta det i museskritt så kommer jeg nok dit til slutt.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg