Gå tur, byen og alkohol

Det ble vist ikke noe av daten til venninna mi, men gøy ble det i går uansett! For etter at vi hadde sittet ute i solveggen så dro vi på en liten tur. Første stoppet ble en gåtur i det fine været. Vi gikk langs vannet og fant noen ender og svaner. Det var en utrolig koselig tur. Nå har påskeværet kommet for fult og det må jo nytes. Vi gikk på brygga og hadde det som plommen i egget. Solen sinte og det var så deilig og varmt i sola. Og når man er ute på tur så må man jo ta litt bilder også. Det ble ikke mange bildene, men her er de vi tok.

Så gikk turen videre til byen og fikk i oss litt middag. Vi gikk litt rundt og kikket i butikker før vi tok turen bort til en av baren der, men det var litt for tidlig på kvelden så vi bestemte oss for å drikke hos venninna mi i stedenfor.

Det ble musikk og alkohol med veldig god stemning, men jeg fikk i meg litt mye. Til slutt gikk hele rommet rundt og jeg klarte ikke gå rett. Jeg har aldri vært så full noen gang og tror heller ikke jeg kommer til å drikke så mye igjen. Jeg har alltid tålt masse, men etter å ha gått ned mye i vekt og blitt eldre så viser det seg da at jeg ikke tåler like mye som før. Nå skal det sies at jeg ikke har drukket på mange måneder.

Moren til venninna mi hadde lagd middag litt utpå kvelden (når jeg hadde stoppet å drikke). Jeg hadde egentlig mest lyst til å gå og legge meg, men jeg fikk da i meg litt mat. Når vi var ferdige så gikk jeg å la meg og sovna ganske fort. Vel, etter å ha snakket med mannen min på facebook.

Nå har jeg funnet ut når jeg skal på kurset og når jeg har tid ellers. Så til onsdag skal jeg ta toget og være hos han til søndag. Det gleder jeg meg utrolig masse til. Jeg savner han veldig mye allerede og tenker på han hele tiden. Det blir veldig fint å se han igjen.

Frem til onsdag blir det kurs, rydding og kanskje noen gåturer. Jeg gidder ikke planlegge for mye, men det er et par ting som må gjøres før jeg kan dra. I dag skal jeg hvertfall hjem og da får jeg vel gjort litt i helgen hvertfall.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg