En uventet nyhet

I går tok jeg og venninna mi turen til eksn for å hente posten min. Etter det dro vi til tantebarna mine så de fikk bursdagsgavene sine. Jeg var jo hos han når dem hadde bursdagsfeiring, men gave måtte de jo få av tante.

Når vi hadde vært der en stund så dro vi nedover til senteret så jeg fikk kjøpt noen nye bukser. Det var jammen på tide. Jeg har nesten ikke noen bukser som passer meg lengre. Så da ble det 2 jeans og 1 joggebukse. I tillegg spanderte jeg middag på venninna mi og dro innom polet for å kjøpe en flaske fruktvin.

På kvelden ble det et par drinker og litt vin. Vi så på en film før jeg sovna. Det var utrolig koselig.

I dag ble jeg informert av venninna mi at hun hadde drukket litt mye og skaffet seg en date til i dag. Hun hadde lovet han vaffel og da måtte jeg bare le! Det ble en veldig festlig morgen før jeg skulle på møtet på kurset jeg skal begynne på.

baker brownie.

På møtet snakket vi om mye forskjellig, men det viktigste va hvilken jobb jeg kunne tenkt meg. Jeg begynte å tenke meg litt om og til slutt sa jeg tattovør. Det er kreativt og ikke med mange folk av gangen. Det tror jeg er et yrke jeg hadde trivdes i og som jeg ønsker å satse på om det er mulig.

Så nå er hvertfall fremtiden min planlagt litt mer og så får vi se hvordan det går. Jeg håper jeg klarer å hvertfall få prøvd meg og sett hvordan det er å jobbe med det.

Resten av dagen blir jeg her sammen med venninna mi. Det blir nok en tur på byen også skal vel hu møte han tinderfyren… sammen med meg. Dette blir nok en morsom dag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg