Hjemme igjen

Ja, da satt man hjemme på soverommet sitt hos mamma igjen. Selvfølgelig er det kjipt å dra hjem og måtte si hade til han, men å savne en person er på en måte en god følelse. Da vet man jo at det er en fyr man liker og vil tilbringe tid sammen med. Det er sunt å kjenne på den følelsen. Det er i allefall det jeg kommer til å fortelle meg selv fremover når jeg savner han som mest.

Det ble 2t med bil hjem siden han var så snill å kjørte meg. Foreldrene hans var også med så når vi kom hjem til meg så fikk mamma og søstern hilse på alle sammen. Jeg viste til slutt ikke hvor jeg skulle gjøre av meg, men det gikk jo veldig bra. Mamma likte dem og det betyr jo veldig mye for meg. Dette er jo en mann jeg ønsker å få noe seriøst med og dele livet mitt med. Derfor syns jeg det er veldig viktig at alle kommer overens. Så nå kan jeg ikke noe annet enn å smile fra øre til øre.

Nå ligger jeg egentlig bare på senga og slapper av etter å ha ryddet litt på rommet. Jeg dro jo bare fra alt sammen og tenkte ikke noe mer på dette rotet før jeg kom inn soveromsdøra. Jeg er egentlig litt glad for det for nå har jeg noe å gjøre. Det er hvertfall bedre enn å stirre i veggen og tenke.

Så må jeg bare få si tusen takk til han jeg var hos for disse flotte dagene. Jeg trivdes utrolig godt sammen med deg. Du er en veldig god og snill mann som gjør meg lykkelig. Du får meg til å smile og jeg føler meg veldig trygg med deg. Jeg vet at jeg kan prate med deg om alt. Du er rett og slett den beste mannen som har kommet inn i livet mitt og jeg håper du har kommet for å bli. Jeg liker deg og din familie veldig godt. Savner deg allerede.

Nå er det tilbake til ryddingen, forhåpentligvis noe mat og så er det natta etterhvert. Hva som skjer i morgen er morgendagens problem.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg