Kirke ruiner i bilder

Ja, da var det slutt for denne gang. Nå er tiden inne for å dra hjemover. Det har vært utrolig flotte dager sammen med han. Det blir kjipt å dra hjem igjen, men sånn er det nå med dating. Vi har funnet på mye koselig sammen disse dagene da. I går tok vi en liten tur til Nes kirke. Jeg må være helt ærlig og si at jeg var ganske nervøs for å være med til den kirken. Det sies at det er hjemsøkt og jeg er ikke den som oppsøker sånt. Det var egentlig ikke noe skummelt, men nå var dette på dagtid da. Det sies å være mye verre på kveldstid.

Når vi fikk parkert og gått bortover til kirken så ble det faktisk litt bedre. Vi gikk litt rundt og kikket på gravstøtter og så inne i kirken eller det som er igjen (ruinene). Når jeg hadde vært der en stund begynte jeg å få hodepine, men så fort vi kom litt på avstand igjen så ble hodepinen borte. Om det bare var meg som hadde vært nervøs eller om det ligger noe mer bak det vet man jo ikke. En veldig spennende opplevelse var det hvertfall og jeg tok noen bilder der som jeg har lyst til å vise dere.

Så nå er det bare å stille om hodet til å være hjemme en stund så får vi se når neste gang blir. Frem til da har jeg full timeplan. Nå skal jeg på møte for noe kurs innen NAV. Planene fremover blir derfor litt uvist, men sånn er nå det. Om jeg får litt penger inn i måneden så er jo det bare positivt. I tillegg er dette et skritt nærmere til å få livet på rett spor igjen. Så det er mer enn nok som skjer fremover.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg