Jeg har malt igjen

Etter å ha slappet av, spist middag og slappet av litt til så tenkte jeg at det var på tide å ta frem maleutstyret igjen. Denne gangen ble det et av de største lerretene jeg har kjøpt nå og det var veldig gøy. Jeg begynte med å finne hvilke farger jeg skulle ha som bakgrunn. Etter å ha tenkt mye så ble det til slutt blå, lilla og hvit. Så malte jeg bakken og trærne. Jeg hadde tenkt å male månen bak et av trærne, men så malte jeg heller månen i hjørnet etter å ha malt trærne ferdig. Så malte jeg på noen skyer foran månen og helt til slutt malte jeg ei jente på ei huske. Siden jeg ikke bruker silhuetter så er jenta på huska malt på frihånd og det må jeg si at ikke var like enkelt. Jeg ser folk bruker silhuetter for å få nydelige bilder, men jeg syns ikke det blir riktig. Det er hvertfall ikke sånn jeg har lyst til å lære og male. Det blir jo flotte bilder, men for meg så blir det som å jukse. Så her er mitt forsøk på å male ei jente som husker i måneskinnet.

Selv er jeg veldig fornøyd. Som regel er jeg det hvis jeg legger mye arbeid i det slik som jeg gjorde i dag. At jeg fikk til å male jenta på huska er jeg ganske fornøyd med. Ellers er jo skyene veldig stilige. Neste gang jeg lager et bilde som er såpass mørkt så tror jeg at jeg dropper blomstene, men utenom det er jeg veldig fornøyd med dagens bilde. Og viktigst av alt så hadde jeg det utrolig gøy når jeg malte dette bilde. Det eneste problemet nå er hvor jeg skal ha dette bildet. Dette bildet ble malt på plate og ikke på rammelerret så jeg har ikke mulighet til å henge det opp uten en ramme (noe jeg ikke har). Og et 30X30cm maleri kan jo ikke stå hvor som helst. Så akkurat det er et lite problem, men jeg finner vel ut av det.

Snart må jeg vel prøve å selge malerier. Jeg kommer hvertfall ikke til å ha plass til så mange flere, men jeg er jo veldig glad i å male så det ville jo vært synd å måtte stoppe på grunn av plassmangel. Jeg får se om jeg finner en løsning på problemet. Det er uansett veldig moro å ha noe å holde på med.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER for flere kreative innlegg.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg