husarbeid og scrapbooking

Nå har endelig stolen kommet på plass og det gjør meg veldig glad. Jeg har støvsugd og ryddet ut av stolen. Siden jeg allikevel var i gang med å støvsuge så ble både stua, kjøkkenet og gangen støvsugd. Det gjenstår noen småting som må ryddes, men nå er jeg veldig sliten så jeg tar en liten pause nå sånn at jeg kanskje får ryddet unna disse småtingene i løpet av dagen. En av disse tingene er bagen min som jeg hadde med til Bergen. Den var egentlig ryddet ut av, men så måtte jeg rydde ut av stolen for en stund siden og da kom det masse klær i den. Det meste er cosplay og korsett. Helt ærlig vet jeg ikke om jeg kommer til å få brukt for halvparten av det som ligger nedi der, men det finner jeg ut når jeg skal gå igjennom den. Forhåpentligvis blir det i dag, men det er ikke et mål jeg kommer til å sette meg.

Her står stolen nå. Jeg syns det ble ganske koselig med maleriene over og det tynne fleeceteppet til å sitte på. Er det noe jeg ikke er så fan av så er det å sitte rett på sånne skinnstoler (ikke ekte skinn). Absolutt ikke behagelig så derfor har jeg alltid et teppe som man kan sitte på.

Senere i dag kommer det en pakke fra Panduro (igjen). Grunnen til det er så enkel at jeg trengte mer maling. Både svart, hvit og blå begynner å bli tomme så da skal det bli bra med ny maling. Jeg har faktisk vurdert å kjøpe sånne stor flasker, men jeg er ikke helt sikkert fordi det tar så mye plass. Plass er noe jeg ikke har så veldig mye av fordi jeg har flere hobbyer og alle skal ha hver sin plass. Det er forresten også noe jeg må rydde i etter hvert for nå ligger det malingskoster i skapet, men også i boksen sin (der dem hører hjemme). Det begynner å bli kaos i scrapbookhyllen også så det er mer enn nok å gjøre her selv om leiligheten har blitt nesten helt strøken. Alltids noe man kan finne på når det kommer til organisering og rydding. Man blir vel egentlig aldri ferdig med sånne ting.

Så nå blir det 5-10 minutter pause også tenker jeg at det er på tide å begynne igjen. Stuebordet trenger en vask før jeg i det hele tatt kan tenke på å begynne og scrappe. Også har jeg lyst til å få ryddet opp siste rest som ligger på gulvet ved kjøkkenet. Når det er gjort så kan jeg holde på med litt hobby før det er klart for middag. I dag blir det kyllingsalat. Noe jeg også må ha nok energi til å lage så det er bare å ta masse pauser og passe på sånn at kroppen ikke blir helt utslitt.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg