Tiden går alt for fort

Dagen i dag begynte jo litt som en berg og dalbane, men så ble dagen veldig fin. Jeg har ikke gjort så veldig mye den siste halvparten av dagen, men jeg viste dere jo at jeg har malt. Det har vært utrolig gøy, men tiden går jo så utrolig fort når jeg begynner å male eller hvilken som helst annen hobby egentlig. Plutselig var det midt på natta. Ja, jeg har malt mer etter maleriet jeg viste dere. Nå er det en del lerret her som jeg har kjøpt inn så det gjorde ikke akkurat noe at jeg malte 2 bilder i dag. Vel, utenom at tiden går så utrolig fort at jeg ikke engang kjenner at jeg er trøtt når klokka er over 01:00 på natta. Det er helt sprøtt.

Nå har jeg tatt en dusj og senga har fått nytt sengetøy så da er det egentlig bare for meg å krype under dyna. Til tross for depresjonen så har dagen i dag vært en veldig bra dag. Jeg har fått gjort en god del ryddig og jeg har fått holdt på med noe av det jeg liker best, nemlig male. Så denne dagen har jeg virkelig gjort veldig bra. Depresjonen vant ikke i dag! Forhåpentligvis bli er det bra dag i morgen også.

Planene for morgendagen må være å få denne stolen på plass. Nå er det bare å få støvsugd og så kan jeg skyve den på plass. Det skal jeg klare. Ellers så tenker jeg å ta det litt med ro sånn at jeg ikke sliter ut kroppen. Bare jeg får gjort litt hver dag så er jeg veldig fornøyd. Også får jeg god hjelp av samboeren min også så da kanskje vi kommer i mål og kan ha en plan for å holde det ryddig her fremover. For nå er jeg veldig klar for å ha et ryddig og rent hjem. Jeg har bodd i kaos i mange år og syns det er på tide å få orden rundt meg. Heldigvis er ikke det så vanskelig nå som vi har så mye oppbevaringsplass. Når alle tingene får sin plass her i huset så blir det mye lettere å holde det ryddig. Den siste tiden har jeg faktisk vært veldig flink til å legge ting på plass etter at jeg har brukt den, skylde asjetter og bestikk etter bruk og kaste søppel etter meg. For om man klarer å hente noe så klarer man også å legge det tilbake/kaste det etterpå. Verre er det altså ikke. Man setter seg noen regler og rutiner i hodet og holder seg til det. Så jeg gjør så godt jeg kan å holde meg til alle disse reglene jeg har satt i hodet mitt. For nå vil jeg ha et ryddig hjem.

Men ja, klokka har som sagt blitt mange og jeg glemmer jo at jeg faktisk burde ha gått å lagt meg for lenge siden. Så nå skal jeg bare pakke ned alt maleutstyret og få lagt det på plassen sin før jeg går å legger meg. For som sagt vil jeg at det skal være ryddig her og jeg har nettopp ryddet bordet. Ingen vits i å rote det til igjen. Forhåpentligvis får jeg meg en god natt søvn og en klar for en nye dag i morgen.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg