Dette skjer i dag

Akkurat nå sitter jeg å spiser frokost og planlegger dagen. Det er faktisk ikke lenge siden jeg stod opp, men før jeg snakker om dagen i dag så la meg fortelle dere om hvordan gårsdagen gikk, nærmere bestemt kvelden/natten. For etter å ha lagd kisten av papir så ble jeg egentlig litt sliten, men det stoppet ikke meg fra å gjøre noen små endringer her hjemme. Dette får dere se når jeg viser dere rundt i oktober for det er en del av pyntingen her. Jeg lover dere at det ser ganske kult ut nå og jeg er virkelig klar for oktober og halloween.

Etter at jeg var ferdig med å pynte og ordne rundt i leiligheten så kjente jeg at det var på tide med en skikkelig avslappende kveld, men plutselig var klokken blitt langt over midnatt og jeg var ikke trøtt. Så jeg tok på meg en ansiktsmaske og la meg ned for å slappe av en stund. Først nå klokka hadde blitt 02:30 så kom jeg meg i seng. Derfor har det ikke blitt noe blogging i dag før nå. Vel, jeg våknet egentlig først kl.08:00, men da var jeg helt utslitt så jeg sovnet med en gang.

Så var det tilbake til dagen i dag. Jeg har hvertfall planer om å få ryddet opp etter pakken i går. Det blir så mye papp når man bestiller en pakke på nettet. Helt vilt hvor mye papp og papir dem faktisk trenger for å pakke noe, men sånn er det. Grunnen til at jeg ikke viser dere noe av dette slik jeg pleier er fordi jeg vil at det skal være en overraskelse frem til jeg viser dere alle dekorasjonene for det er nøyaktig det jeg har handlet denne gangen. vel, det og maling. Og nå skal jeg fortelle dere en liten historie om denne malingen jeg kjøpte. Jeg hadde nemlig kjøpt en tube med sølvmaling som jeg virkelig gledet meg til å få. Når jeg åpner opp pakken så ligger det en tube med grønnmaling. Og hvor er sølvmalingen? Jo, den var ikke der. Heldigvis hadde jeg fått resten av det jeg bestilte, men det er faktisk andre gang de har rotet til. Forrige gang fikk jeg ikke noe fordi det var utsolgt, men det hadde ikke jeg fått beskjed om. Så nesten gang jeg skal kjøpe maling så kjøper jeg heller fra CC Hobby enn fra Panduro. De ordner jo opp og sender meg sølvmaling, men jeg syns fortsatt det er bedre å kjøpe fra et sted der man faktisk får varene man bestiller.

Ja, nå spoler jeg litt av i det jeg skulle fortelle dere. Jeg snakket jo om hva jeg skulle fylle dagen min med. I dag tenker jeg det går mest i rydding. Jeg har dette fra pakken, men også litt på stuebordet fra i går, frokosten i dag osv. I tillegg tenkte jeg å få ryddet i bagen, men jeg vet ærlig talt ikke om jeg skal beholde cosplay/korsett eller om jeg skal selge det (hvis jeg får solgt det). sannheten er at jeg har ikke brukt noe av det siden jeg fikk det. Noe av det er ikke engang prøvd så jeg trenger det vel egentlig ikke. Det er vel bedre at noen andre får nytte av det enn at det skal ligge i en boks hos meg. Så der har jeg jo virkelig noe å gjøre. Ellers er det nesten bare kjøkkenet som står igjen og så er det ryddig og rent overalt.

Jeg får se hvor langt jeg kommer i dag. Etterpå blir det å spille Monopoly med samboeren. Det begynner å bli en stund siden så det blir veldig koselig. Og det er egentlig det jeg har planlagt for dagen i dag. Så da er det vel bare å sette i gang for etter å ha sittet her og skrivd så er frokosten spist opp.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg