God morgen

Jeg føler meg så mye bedre i dag. Noe som er veldig bra fordi i dag får vi jo varene jeg bestilte fra MENY. Som jeg gleder meg til litt mer mat i kjøleskapet. For vi har nok middager, men det begynner å bli vanskelig å finne noe å spise til frokost og kveldsmat. Derfor har jeg bestilt litt forskjellig vi kan spise som ikke er middag. Bl.a frokostblanding. Så det blir bra. Utenom frokost så kjøpte jeg kylling og baguett. Jepp, i dag skal vi ha kyllingbaguett til middag. Ellers er det bare salat og litt sånne småting jeg har kjøpt. Ikke så mye spennende egentlig.

Nå sitter jeg egentlig bare å venter på at det skal komme sånn at jeg kan se hva jeg orker etterpå. Planen er hvertfall å få ryddet stuebordet i dag fordi jeg føler meg mye bedre enn jeg gjorde i går så jeg må vel ha såpass med energi igjen etter å ha ryddet inn varene. Også hadde det vært fint å fått det ryddig på bordet siden det er her jeg sitter å maler, spiser, skriver på pcen og alt mulig annet egentlig. Dette har blitt mitt kontoer siden samboeren min har alle sine ting på soverommet. Jeg trives egentlig best i stua selv om jeg gjerne skulle hatt mitt eget kontor. Akkurat nå har jeg okkupert stua til egentlig alt jeg gjør. Her sitter jeg med alle mine hobbyer, jeg skriver bloggen min her, Ser på filmer og serier, også er det jo her ute jeg har alle plantene og pyntetingene mine så det føles jo best å sitte her. Jeg tror aldri jeg hadde klart å sittet på soverommet en hel dag. Et kontor blir jo annerledes for da kan jeg jo dekorere det akkurat sånn jeg vil og jeg kan bruke det så lenge jeg vil uten å være i veien for noen. Så ja, jeg ønsker meg virkelig et rom for meg selv en dag. Det jeg savner aller mest er en pult som er høy nok slik at ryggen min ikke blir helt ødelagt. Også hadde det jo vært fint å få alle hobbytingene vekk fra stua og inn på et eget rom.

Men ja, da har jeg hvertfall en plan for denne dagen også får vi se hvordan dagen går, om jeg får gjort alt jeg har planlagt eller hva som skjer. Jeg håper jo bordet blir ryddig i løpet av dagen. Det er jo ikke så mye så jeg burde klare det. Og så har jeg lyst til å gjøre noe kreativt i dag enten det er å male eller jeg finner på noe annet. Også jeg gleder jeg meg veldig til dagens middag. Dette pleide jeg å spise hjemme hos mamma eller om vi var på tur. Det er skikkelig kosemat. Og det eneste jeg klarer å tenke på nå er mat fordi jeg har ikke spist frokost ennå. Nå er det ikke veldig lenge siden jeg stod opp, men i dag var jeg faktisk veldig sulten. Utrolig nok for det er ikke akkurat vanlig når det kommer til meg.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg