Litt opp og ned

Mens jeg tar en liten pause nå så tenkte jeg at jeg kunne blogge litt og fortelle dere litt om dagen min så langt. For her har det faktisk skjedd ting. Dagen begynte jo ikke så alt for ille. Jeg hadde det helt greit i kroppen. Den verker ikke så mye i dag som den har gjort. Selvfølgelig ville psyken min prøve å ødelegge, men etter en stund så ble også det tatt hånd om og jeg følte meg bedre. grunnen til at jeg ikke har hatt det så bra psykisk i dag er fordi kjøkkenet har blitt ganske rotete IGJEN. For dere som følger meg så vet dere jo at jeg fikk vasket opp ganske mye for ikke så veldig lenge siden. Og plutselig var det helt forferdelig der og hodet mitt begynte å spinne på dette. Til slutt fikk jeg en ganske depressiv og slitsom periode. Helt ærlig trodde jeg ikke at jeg kom til å komme ut av den svarte skyen i dag, men takket være samboeren min så kom det i orden. Vi snakket om alt sammen og jeg følte meg plutselig mye bedre.

og sånn ser det ut på bordet nå

Når det hadde gått over så begynte jeg derfor å rydde bordet. Nå er det så å si ryddig, men jeg har ikke noe pynt her så det ser ganske kjedelig ut. Det viktigste er at jeg har fått ryddet bort alt av papir og ting som ikke skal stå her. Og samboeren min fikk tatt en del oppvask og vi fikk satt en plan for dagene fremover (hvem som gjør hva) for sånn her orker jeg ikke å leve mer. Jeg har jobbet så hardt for å få alt det andre ryddig og få et system, men jeg ser at det er ganske vanskelig alene. Derfor har vi fått satt opp en plan og jeg håper at vi har det helt ryddig før helgen. Det er hvertfall det som er planen.

Nå trengte jeg virkelig en pause for jeg har stått å kuttet opp resten av pappeskene som stod i gangen. Det er noe papp igjen i stua, men det får jeg ta etterpå. Akkurat nå vil jeg ta det litt med ro sånn at jeg ikke får enda et anfall eller hva jeg nå skal kalle det. Det er ikke alltid jeg vet hva jeg skal kalle disse periodene, men gøy er det hvertfall ikke. Så da blir det å roe ned kroppen, spise middag og fortsette litt senere. Jeg føler at vi har fått gjort utrolig mye allerede og jeg sitter med en ganske god følelse nå selv om vi er langt fra ferdig.

Jeg har veldig lyst til å få på plass stolen i dag, men hvis jeg ikke får det i dag så kan jeg hvertfall få det til i løpet av morgendagen. Jeg er fornøyd med det jeg allerede har fått gjort. Så hvis det skulle vært sånn at jeg ikke klarer å gjøre mer i dag så er det helt greit.

Følg gjerne bloggen på Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg