Scrapbooking: Kiste

Nå har jeg sittet med mine telys og røkelse en stund og scrappet. Jeg begynte med å lage en mal som jeg alltid gjør. Det er kjekt å ha noe å gå etter, men også kjekt å skrive ned en mal som jeg kan ha til senere om jeg ønsker å lage det samme en gang til. De fleste malene jeg hadde fra tidligere har jeg kastet så jeg tenkte jeg skulle lage en mappe med maler som jeg kan ta vare på fremover. Malene kommer jeg ikke til å legge ut her (hvertfall ikke nå), men jeg skal så klart vise dere hva jeg har lagd i dag og forklare litt hvordan jeg har lagd den.

Planen var egentlig å lage et stort prosjekt, men så kom jeg på noe jeg hadde sett tidligere og tenkte jeg skulle prøve å se om jeg fikk til noe lignende. Så i dag har jeg lagd en liten kiste av papir. Det ferdige resultatet kan du se her:

Jeg tok ikke noen bilder mens jeg satt den sammen, men jeg kan jo forklare litt hva jeg gjorde. Først lagde jeg jo malen sånn at jeg viste hva jeg skulle klippe ut og hvor store delene skulle være. Så klippet jeg ut bunnen. Etterpå klippet jeg ut veggene på kisten som jeg limte til bunnen. Og da hadde jeg en del ferdig. Så klippet jeg ut lokket og veggene til denne delen. Jeg passet på at høyden på lokket bare var halvparten av det bunnen var sånn at det ikke ble alt for langt ned, over den andre delen når jeg skulle sette den sammen. Til slutt malte jeg boksen med den nye malingen jeg kjøpte (Pearl metallic) og dekorerte den litt. Jeg syns det passet å ha lite dekor på denne siden den skal stå til pynt og ikke ligge.

Dette er jo akkurat som en boks bare det at den er formet som en kiste. Perfekt for dekorasjon på halloween eller en gaveeske om noen har bursdag nærme oktober (eller bare liker slike skumle ting). Uansett er den jo veldig stilig som gaveeske og dekorasjon.

Siden jeg liker slike ting så satt jeg den til pynt i gangen sammen med sminkekostene mine. Der passet den veldig godt. Jeg syns hvertfall den står godt der den står nå, oppå toppen av boksene jeg har sminken min i. Denne ble jeg veldig fornøyd med.

Er det noe dere lurer på så er det bare å spørre i kommentarfeltet. Husk også at dere kan følge bloggen på Facebook HER om dere ikke vil gå glipp av alle de tingene jeg skal lage fremover. Det blir både halloween, jul og mye annet gøy.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg