Levende lys og røkelse

Etter litt mer ryddig og samboeren har vasket gulvene så er det på tide med en liten pause. Så jeg har satt i nye telys overalt og tent på både dem og en røkelse. Her skal jeg kose meg skikkelig fremover. Nå mangler bare kyllingsalaten og så kan jeg slappe helt av etter det. Da blir det scrapbooking og levende lys her. Dette er så utrolig koselig. Det begynner å bli noen dager siden jeg sist tente telys og røkelse så jeg tenkte det var på tide med en skikkelig koselig ettermiddag/kveld nå. Bare se her hvor koselig det er.

Det blir jo enda koseligere når det ikke er så mye lys ute. Faktisk er det noe av det mest koselige jeg vet om. Når det kun er lyset fra flammene som lyser opp stua. Jeg vet ikke med dere, men jeg syns det er veldig avslappende og godt. Og denne jenta mangler hvertfall ikke telysholdere. Jeg har så mange at jeg var nødt til å kvitte meg med noen da jeg ryddet i garasjen hjemme hos mamma. Da kastet jeg mest sånne som det bare var 1 av eller de som var veldig sterke farger på. For er det noe som ikke passer inn her så er det voldsomme farger (utenom halloween dekorasjonene da).

Så her sitter nå jeg og nyter stillheten, ser på alle de fine lysene og hvor utrolig fint det har blitt her. Det skal dere så klart få se, men det blir ikke før alle dekorasjonene har kommet på plass. Da skal jeg gi dere et skikkelig bildedryss av leilighetene og noen nærbilder av de nye tingene osv. For jeg har noen små hemmeligheter frem til oktober, men det er jo rett rundt hjørnet så det er bare å glede seg. Akkurat nå planlegger jeg i hodet hvor jeg skal sette de siste tingene jeg får. Jeg har en plan og det har jeg som regel alltid FØR jeg kjøper noe. Det er bare en ting som jeg ikke helt vet hvor jeg skal ha, men jeg bare måtte kjøpe. Mer om det når det er på plass.

Nå tenkte jeg å lage middag som da er kyllingsalat. Det gleder jeg meg veldig til. Nå begynner det å bli noen timer siden vi spiste frokost så da er det på tide med litt mat. Og så er det bare å rydde vekk pcen og finne frem scrappeutstyret. Dette kommer til å bli så utrolig koselig. Denne dagen har vært snill mot meg eller kanskje jeg bare har gjort det til en veldig bra dag. Ja, jeg har definitivt gjort det til en bra dag og den er langt fra over.

Følg med på bloggen sin facebookside for å få med deg alle de spennende tingene som skjer. Klikk deg inn HER og følg bloggen på Facebook du også.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg