Happy Halloween

Da var halloween kommet og jeg er hvertfall klar for en super spooky dag. Akkurat nå tar jeg en pause, men jeg har ryddet litt. Det er ikke veldig mye som må gjøres, men jeg trenger hvertfall å støvsuge. Det kan jeg ikke gjøre ennå fordi samboeren min sover ennå og jeg har ikke lyst til å vekke han. Så jeg har ryddet stuebordet, skiftet batteri i lysslyngen og telys i alle lysestakene.  Også har jeg fått litt lys på bordet også.

Jeg har også tatt opp kjøttdeig for i dag blir det taco. I tillegg har jeg gjort klart snacks til filmene jeg og samboeren min skal se på. Det eneste jeg ikke får gjort er å kle meg ut, men jeg har i det minste noen fine klær på og jeg tok til og med på meg smykker. Jeg skal prøve å få bilde av dagens outfit når jeg har fått fikset håret og sminket meg litt. Selvom jeg bare skal være hjemme så kan jeg jo pynte meg litt. Det er jo tross alt halloween.

Selvom jeg har fult av planer i dag så skal jeg oppdatere bloggen også. Det blir årets siste spøkelseshistorie i kveld. Ikke gå glipp av den. Og alle historiene jeg har lagt ut her har jeg skrivd helt selv så det er ikke noe du har lest før.

I tillegg blir det en liten housetour når alle lysene er tent. Da skal jeg legge ut masse bilder slik at dere kan få se hvordan det er her i dag. Planen var egentlig å ta bilde uten lys og så igjen på kvelden, men jeg bestemte meg for å droppe å ta bilde i dagslys. Dere har allerede sett all pynten så det er jo ingen vits å vise igjen.

Før jeg fortsetter å rydde og gjøre i stand til halloween så tenkte jeg at jeg kunne slappe litt av. Jeg har allerede gjort ganske mye og det er for så vidt klart så fort jeg får støvsugd. Vel, stua er hvertfall klar. Det føles veldig godt å ha nok energi til å få det fint her, men jeg prøver også å holde meg litt igjen fordi jeg vil ikke være helt ødelagt når kvelden kommer. Jeg har uansett god tid til å bli ferdig så denne pausen blir nok frem til samboeren min våkner. Så kan jeg heller jobbe med bloggen eller noe i mellomtiden.

Da vet dere hvertfall hva som skjer i dag både her på bloggen, men også hjemme hos meg. Så hvis du har lyst til å få med deg alt som skjer på halloween så kan du følge bloggen på Facebook HER. Og nå som vi beveger oss mot jul så kommer det masse fine innlegg på bloggen relatert til det. Så er det noe grunn til å ikke følge med videre? Vel, liker du ikke jul så vil jeg nok ikke anbefale det for her vil det være fylt med masse kreative juleinnlegg fra og med november.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg