Film, film og mer film

Nå har jeg nettopp blitt ferdig med å se en film som heter Big Fish. Det var en fin film, men jeg tror ikke det er en film jeg kommer til å se igjen. Når det kommer til filmer så er det spesielt en ting jeg ikke liker og det er når en film hopper frem og tilbake i tid. Slik var denne filmen så det ødela en del av filmen for min del. En vakker historie, men alt for rotete. Jeg vet ikke helt om det er en film jeg ønsker å anbefale, men jeg skal ikke si at den var dårlig heller for det var den ikke. Jeg likte bare ikke hvordan den var lagd på grunn av all hoppingen frem og tilbake i tid. Dette er jo min mening. Om du liker slike filmer så kan det jo hende at du liker denne. I såfall ligger den på Netflix.

Nå tenkte jeg å se på en film som jeg har sett flere ganger før og som kanskje passer litt bedre som en halloween film. Siden jeg allerede har sett denne filmen så tenkte jeg at jeg kunne skrive litt om den. Denne filmen heter A Monster Calls og er en veldig vakker, men trist historie. Den er full av fantasi og så mye mer. Hvis du ikke har sett den så er det en film jeg gjerne vil anbefale deg å se. Slutten vil få deg til å gråte, men det er en veldig bra historie som drar deg med på et skikkelig eventyr.

Så det er neste film jeg skal se eller jeg har faktisk så vidt begynt å se den allerede. Det har blitt en del filmer i dag fordi jeg ble helt utslitt av å lage kjøttbollene, men i det minste får jeg sett mange fine filmer både fra listen over filmer jeg vil se i spooky season og andre filmer. Den filmen jeg skal se nå passer til halloween/spooky season, men den stod faktisk ikke på listen min. Corpse bride som jeg så tidligere i dag stod derimot på listen og den likte jeg veldig godt. Mulig jeg setter på en film etter denne også. Jeg får se hvordan formen er og om jeg er trøtt etterpå, men nå blir det hvertfall å sette på A Monster Calls og kose meg med chips og dip.

I morgen er det halloween og planene er klare allerede. Jeg og samboeren min har 2 filmer vi skal se i løpet av dagen. Om kvelden blir det å tenne masse telys og tenne gresskarlyktene ute. Også har jeg litt lyst til å sminke meg siden det er halloween. Litt gøy må man jo ha det selvom man bare er hjemme.

Hva er dine planer for halloween?

Instagram hobby HER

Facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg