Filmanbefaling

Jeg ligger her etter en god middag og en nydelig film. Og i dette innlegget vil jeg snakke om filmen jeg har sett på. For den passer virkelig til denne spesielle helgen. Det er jo tross alt halloweenhelgen. Så jeg tenkte å prøve og se noen filmer nå før vi går inn i en ny måned og hele spooky season legges bak oss. Så la oss snakke om filmen jeg så. Denne filmen kan du finne på Netflix om du ønsker å se den.

Corpse Bride

En nydelig film med spenning, kjærlighet, spooky og creepy. En typisk Tim Burton film og hva er vel en Tim Burton film uten Johnny Depp og Helena Bonham Carter? Jeg bare elsker at Burton har med disse skuespillerne. Det er så gøy og spennende, selv når det er en dukkefilm og man ikke kan se skuespillerne. Disse 3 sammen blir helt fantastiske filmer. Og når jeg ser en film så har jeg bare lyst til å se flere Tim Burton filmer.

Handlingen var virkelig ikke slik jeg hadde forventet. Dette er jo en av de få filmene jeg ikke har sett, men jeg kommer definitivt til å se den igjen for den var fantastisk. Om du ikke har sett den før så burde du se den. Jeg ble veldig overrasket av hvordan filmen var og den gjorde virkelig inntrykk. Nå skal ikke jeg røpe noe for dere fordi jeg vil at dere skal se den selv.

Når det kommer til kvaliteten på filmen så liker jeg virkelig det Tim Burton gjør. Det blir litt sånn halvdødt og creepy, men det får også frem mye av skjønnheten i det hele. Så jeg vil heller se en slik film enn å se en helt perfekt animert film (ikke at det er det samme). Det er vanskelig å sette ord på det, men den stilen som Tim Burton har er helt unik og det elsker jeg virkelig med filmene hans.

Fortell gjerne om du har sett Corpse bride før og hva du syns. Liker du Tim Burton filmer? Si din mening i kommentarfeltet.

Facebook HER

Instagram HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg