Velkommen til min halloween

Det begynner allerede å bli mørkt ute så samboeren min og jeg har vært ute og tent gresskarlyktene. Vi har også spist ferdig middagen og sett på et par episoder av Rick&Morty. Nå ligger jeg å slapper av etter å ha tent alle telysene her. Så la oss ta en titt på hvordan det ser ut hjemme hos meg nå. Halloween stemningen er hvertfall på plass.

Så her er altså leiligheten med halloween dekorasjoner og levende lys. Det er hvertfall utrolig koselig nå og slik skal det være resten av kvelden. Senere i dag blir det en film til, men akkurat nå skal jeg bare ligge her og nyte stillheten i det nydelige lyset fra telysene.

Etterpå kommer det outfitbilder hvor dere får se sminke, hår og klær for dagen i dag. I mellomtiden skal jeg ta livet med ro. Jeg skal også nyte den siste dagene med all den flotte pynten for i morgen går halloween dekorasjonene i en kasse og inn på boden. Der er altså morgendagens planer. Det har vært gøy å kjøpe inn og lage halloween dekorasjoner da. Også har det vært veldig koselig å kunne dele alle mine spooky idéer med dere. Snart begynner juleverksted med maling av julekuler, dere finner ut hva jeg skal gjøre med konglene og det blir mye god mat og småkake. Og selvfølgelig mye mer!

Bloggen på facebook HER

Instagram hobby HER

Instagram goth HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg