Filmanbefaling

Okay, da har vi faktisk kommet til kveldens siste film jeg og samboeren min skulle se sammen og det var Gremlins. Dette er en film jeg aldri hatt sett før og helt ærlig trodde jeg den kom til å være mye mer skummel. Så når jeg så den så var det mest latter og “aw” som kom ut av meg. Jeg skvatt ikke en eneste gang. Gizmo var jo bare den skjønneste skapningen jeg noen gang har sett og helt ærlig var de andre også ganske kule, men det er nå min mening. Jeg liker rare skapninger.

Så ja, denne filmen er absolutt en film jeg kan anbefale. Det er en veldig gammel film (1984) så det er jo ikke like bra effekt osv. som i en ny film, men jeg må si at det var litt av sjarmen i filmen egentlig. Den ville ikke vært like bra om det hadde vært masse bra effekter, ikke etter å ha sett denne.

Da var filmkvelden over for denne gang og samboeren min har lagt seg nedpå. Hva jeg kommer til å gjøre resten av kvelden er jeg virkelig ikke sikker på, men det har hvertfall vært en veldig fin halloween her hjemme. Jeg og samboeren har sett på 2 filmer sammen, spist taco og som dere ser på bildet over har vi også hatt snacks til filmen. I tillegg har jeg sittet med levende lys i dag og det har vært så koselig. Så årets halloween har virkelig bydd på mye bra. Jeg er i veldig godt humør og føler meg så bra psykisk. Det eneste som mangler er å få av denne sminken og ta en dusj sånn at håret mitt kan bli kvitt all den hårsprayen. Vi får se om det blir i dag eller i morgen. Hva annet skjer i morgen? Jo, da skal alle halloween dekorasjoner pakkes ned i en kasse. Ikke mer gresskar og ikke mer spøkelseshus. Jeg har funnet ut hva jeg skal pakke ned og det kommer til å bli ganske tomt her når alt er vekk, men på en måte er det bra fordi da er jeg klar for desember og masse julepynt. For er det en ting jeg har nok av så er det julepynt. Jeg har nok, men ikke dermed sagt at jeg ikke lager/kjøper mer. Også når det kommer ut så skal jeg rydde i alt av julepynt og kaste ting jeg ikke vil ha. Det er bl.a en ugle som har skalet av på tuppen så den går hvertfall i søpla. Så har jeg en gammel lysestake som også har skalet av, men den tenker jeg å prøve og fikse med litt maling. Jeg tror den er like gammel som meg så den vil jeg ikke kaste.

Men nå sitter jeg her og skriver om alt mulig annet. Vi snakket om filmen Gremlins. Om du vil se den så finnes den på Netflix. Det er hvertfall en film jeg tror du kommer til å like. Så gå inn på Netflix og se Gizmo i Gremlins.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg