En god dag og god natt

Da har jeg sett ferdig A Monster Calls og kjenner at det ikke blir en film til. Hodet er ganske sliten og det er resten av meg også. Så da får jeg se om jeg klarer å få meg litt søvn slik at jeg er klar for morgendagen. Tenk at det allerede er halloween i morgen. Tiden går utrolig fort og om 2 dager er halloween dekorasjonene pakket ned. Så er det bare 1 måned til juledekorasjonene skal opp. Det er jammen bra jeg liker å pynte.

I morgen skal jeg virkelig kose meg og gjøre mest mulig ut av den alle siste dagen av creepy og spooky ting og tang. Ikke glem at det kommer en siste historie i morgen og den kommer til å bli minst like skummel som de andre. Denne vil du ikke gå glipp av. Jeg kan love deg at den passer perfekt til halloween kvelden. Det blir så gøy å poste oktober sin siste spøkelseshistorie. Jeg håper virkelig den faller i smak.

Nå er det på tide for meg å si god natt. Det har vært en ganske bra dag. Jeg har endelig fått lagd kjøttbollene og de var super gode. Vi hadde pommes frites til og det var faktisk overraskende godt sammen. I tillegg har jeg fått blogget mye i dag og det kjennes på humøret. Så er det alle de fine filmene jeg har sett. Dette har absolutt vært en fin dag. Det eneste som mangler nå er en god natt søvn. Så da er det bare å krysse fingrene og håpe på det beste. For i morgen MÅ jeg være uthvilt.

Husk å følge bloggen på facebook HER om du vil få med deg alle de spennende innleggene her på bloggen.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg