Ny kjole

Da har jeg endelig fått hentet pakka på posten og jeg er så glad. Når jeg kom hjem så pakket jeg den opp med en gang og kjolen var amazing. Jeg elsker den og jeg gleder meg skikkelig masse til å bruke denne i Bergen. Jepp, den skal få lov å være med på ferie. I tillegg til kjolen så hadde jeg kjøpt bikini og strandkimono. Okay, hvis det blir bading så skal dere få se bikinien og kimonoen. Egentlig er jeg ikke komfortabel med å legge ut bilder av meg selv i bikini, men jeg får ta det som en utfordring.

Akkurat nå tenkte jeg at jeg skulle vise dere en fine kjolen jeg har kjøpt. Den måtte jo prøves på og jeg ble så in love da jeg så den på. I tillegg er det et skikkelig godt og behagelig stoff å ha på seg. Jeg elsker alt ved kjolen. Definnetivt den fineste kjolen jeg har hatt. Den er perfekt på alle måter. Så her er den.

Den vil nok se enda bedre ut med BH, men jeg kommer rett fra dusjen og gadd ikke rote med det akkurat nå. Det er jo ikke sånn at jeg skal noe sted. Det blir nok lagt ut noen antrekksbilder i løpet av ferien uansett så da får dere se det bedre da.

Kjolen i seg selv er hvertfall veldig stilig. Bare de armene er en veldig fin detalj. Og sløyfebåndene øverst. I tillegg har denne kjolen snøring nederst som man kan dra den opp og på meg blir det hvertfall en genser. Så da kan jeg faktisk bruke denne både sommer og vinter. Både med strømpebukse og med bukse. Det syns jeg er ganske kult! Det beste ved hele kjolen er allikevel witch armene. At den sitter helt etter også er den skikkelig stor på slutten av armen. Det er ikke første plagget mitt med sånne armer. Jeg digger klær som har den detaljen. Det gjør hele plagget. Det sammen gjelder bukser egentlig. Når dem sitter helt etter øverst og begynner å gå utover fra kneet og ned. Jeg digger slengbukser. Heldigvis for meg har Killstar slike bukser. Jeg har vel kjøpt 2 av dem hittil. I tillegg til en bukse fra Gina Tricot som også har samme detalj. Utrolig gøy når jeg finner noe som faller i smak så mye som disse plaggene gjør. Særlig denne kjolen. Jeg elsker alt ved den. Så jeg gleder meg til å ta den i bruk på ferien vi skal på.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg