Nytt treningstøy

Nå sitter vi på bussen inn til Oslo. Derfra skal vi ta toget videre. Med pøsregn og dårlig humør så er ikke dette akkurat den beste dagen vi har hatt, men vi kommer hvertfall igjennom dette sammen. Jeg er hvertfall her i dag for å støtte samboeren min så godt jeg kan.

Nå er vi altså på vei bort til kirkegården, men før vi dro så var det en pakke til meg i posten med treningssettet fra Nelly. Selvfølgelig måtte jeg prøve det med en gang jeg fikk det og det passet utrolig godt. Bare se her.

Jeg ble så fornøyd med både jakka og tightsen. Det passet perfekt og det ser så utrolig bra ut. På sidene både på armene og lårene er det et mønster, men det fikk jeg ikke med på bildet og glemte det egentlig helt bort da samboeren min tok bildet.

Jeg kjøpte også en bikini, men selvom jeg kjøpte str L så tror jeg den er alt for liten. Hvertfall overdelen. De små reklanglene kunne liksågodt vært bikini til en pornostjerne. Det var helt latterlig liten størrelse, men det gjør ikke noe. Jeg kjøpte en mye bedre bikini fra Ragnaråkk som jeg tror passer mye bedre. Jeg har desverre ikke fått prøvd den ennå, men den ser veldig mye større ut enn det frimerket fra Nelly. Bikiniene der er ikke for kropper som mine. Jeg elsker klærne ellers da. Det er veldig mye fint. Denne treningsdressen var jo utrolig god å gå i og passet så bra på meg så ikke alt er som bikiniene.

Etter å ha prøvd klærne og alt det der så kjente jeg at humøret bare datt rett ned. Selvom jeg ble veldig glad for klærne så klarte jeg ikke være i godt humør lenge. Det var som å bli dyttet ned med kraft. Umulig å kjempe i mot. Jeg prøver å puste dypt og rolig, men klumpen i magen føles ut som bare vokser og vokser. Det blir nok bedre når alt dette er over.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg