Mye å gjøre før vi reiser

En ny dag er her. Hva skal man finne på i dag mon tro? Vel, først og fremst har jeg en pakke å hente. Denne gangen må jeg huske ID sånn at jeg faktisk får ut pakka mi. Jeg kan fortsatt ikke tro at jeg klarte å glemme lommeboka mi hjemme forrige gang vi skulle hente pakka. Den har jeg jo alltid med meg. Når jeg har lommeboka mi med meg så er det som om noe av bestemor fortsatt er med meg. Jeg fikk nemlig lommeboka hennes etter at hun hadde gått bort. Den har vært en av mine kjæreste eiendeler og jeg tror aldri jeg kommer til å bytte den ut. Jeg har sett mange fine lommebøker, men jeg klarer bare ikke bytte. Den betyr alt for mye for meg til at jeg kan bytte den ut. Desutten er den like hel så hvorfor skulle jeg?

Jeg gleder meg sånn til å få hentet den pakka. Det er virkelig på tide. Og i dag er absolutt siste sjans. Så ja, det må skje i dag.

Egentlig så er det ganske mye jeg skulle gjort før vi reiser, men jeg har klart å pådra meg noen seriøse smerter i armene de siste dagene. Jeg klarte ikke brette de tørre klærne og alt var egentlig veldig vondt å gjøre. I går kveld kjente jeg at den andre armen hadde begynt å tulle også. Det begynte i høyre, men tydeligvis er problemet i begge armene. Så yeay…

Mest sannsynlig er det fibromyalgien som har begynt å merke at jeg går turer og prøver å gjøre litt her hjemme i tillegg, men det er bare å fortsette å gå turer. Derfor skal jeg gå ned til bussplassen for å hente pakka og opp igjen. Vondt i armene skal ikke få stoppe meg. Litt smerte kan ignoreres.

Resten av dagen har jeg ikke planlagt enda, men det blir sikkert bra uansett hva som skjer i dag. I morgen derimot skal jeg gå igjennom alt jeg har pakket og se om jeg har fått med meg alt. I tillegg skal jeg få pakket ned klærne til samboeren min som jeg nettopp har vasket og han var så snill å henge opp i går, da jeg ikke klarte det. Så da får jeg bare håpe at armene mine ikke gjør vondt lengre. Da er det nesten umulig for meg å gjøre noe, men det skal nok gå bra. Vi kommer i mål på en eller annen måte. Det har hvertfall ikke vært noe problem før.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg