Positiv-liste

Dagen i dag har vært så tung og vanskelig. Jeg har derfor sovet veldig mye av dagen. Smertene i armene er fortsatt like ille og det har gjort at jeg nesten ikke har klart noe. Så samboeren min har vært veldig hjelpsom i dag. Han har kuttet melon for meg og han har skjært ost til ristet loff. Også lagde han middagen i dag. Jeg har den snilleste og mest hjelpsomme mannen. Han gjør meg så glad selvom jeg ikke har det bra. Får meg til å smile, le og glemme alt det vonde. Allikevel er det litt vanskelig å glemme noe som stadig minner deg på det. Disse smertene i armene kommer og går. Hvis jeg ikke bruker armen så er det ikke fult så ille, men når jeg skal bære asjetter eller kutte grønnsaker så høgger det tak og jeg klarer ikke holde fast i noe. Det er en plutselig, intens smerte som nesten gjør meg sprø. Derfor er jeg veldig glad for at jeg har verdens beste kjæreste.

Siden jeg har sovet i flere timer så har det heller ikke skjedd så veldig mye, men noe positivt har jeg jo fått ut av dagen. Så her er dagens liste over positive hendelser i dag.

1. Endelig kom vi oss ned til posten og jeg fikk hentet pakka mi. Det har jo vært et par ganger jeg skulle også har jeg ikke fått gjort det av diverse grunner, men nå er den altså hentet og klærne har kommet hjem.

2. Jeg ble så utrolig fornøyd da jeg prøvde kjolen jeg hadde kjøpt. Den satt utrolig fint, hadde de rette detaljene og var helt perfekt for meg. Killstar er virkelig det fineste klesmerket når det kommer til gotherklær. De har så utrolig mye fint. Også er klærne så behagelige å gå i.

3. Noen som gjorde meg veldig glad var all hjelpen jeg fikk av samboeren min i dag. Det setter jeg så utrolig stor pris på. Sånne ting tar jeg aldri forgitt. At noen er villig til å hjelpe meg når jeg har vondt i kroppen gjør meg veldig glad. Jeg er så takknemlig for å ha en helt fantastisk mann å dele hverdagen min med. Han får meg alltid i bedre humør og gjør dagene mine lysere.

Og selvom jeg har sovet mye på dag så føler jeg at det er på tide å sove litt mer. Kroppen min er så utslitt og vond så jeg vil helst prøve å sove det av. Det er som regel alltid min løsning på ting. Med litt søvn så føler man seg faktisk litt bedre. Jeg gjør hvertfall det. Veldig ofte. Noen ganger så skal det mer til, men søvn er jo en godløsning på ganske mye. Særlig når det kommer til fibromyalgien og alle smertene den kommer med. Jeg er bare glad det ikke er verre enn dette. Klart jeg skulle ønske at jeg var frisk, men dette er hvertfall smerter jeg fint kan leve med. Og jeg er veldig takknemlig for hver dag som er god.

Så da er det vel bare en ting igjen for meg å si og det er: god natt. Håper alle får en god natt søvn.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg