Positiv-liste

Endelig har vi kommet hjem. Beina mine gjør så utrolig vondt og smertene i armene er tilbake. Jeg har slitt sinnsykt mye med angsten i dag. Litt av en dag kan man si. Så nå skal jeg nyte resten av dagen på sofaen med småkaker, iste og tv. Den beste følelsen var allikevel å få av bhen. Er du jente så vet du følelsen, er du gutt burde du være glad for at du slipper.

Men siden jeg nå kommer til å bli her på sofaen og ingenting spennende kommer til å skje så tenker jeg at jeg kan ta listen med positive hendelser nå. Det jeg har lært er at det finnes noe positivt i alle dager. Ingen dager er kun negative. Så her er dagens liste.

1. Jeg fikk treningstøyet mitt i dag. Det kan du se bilde av hvis du klikker Her. Det gjorde meg veldig glad fordi det satt så bra på og det var så godt å gå i.

2. Pizza på Egon med familien til samboeren min. Det kan du lese mer om Her. Maten var hvertfall god og vi var utrolig heldige med været. Plutselig kom solen frem etter skikkelig regnvær på vei til bussen tidligere på dagen.

3. Det var også veldig deilig når jeg kunne komme hjem og slenge meg på sofaen. Det er en så utrolig god følelse.

4. På vei til kirkegården så tok vi ikke tog slik jeg trodde, men buss. Det er virkelig den beste måten å ta kollektiv transport. Jeg fikk se så utrolig mange fine blomster, havet og alt mulig. Det var så koselig og det hjalp meg å få tankene over på noe annet. Litt som å kjøre bil egentlig.

Så nå venter tv og noe godt å spise. Også blir det vel tidlig kvelden siden vi skal opp tidlig i morgen. Da venter det en busstur og en veldig lang togtur før vi endelig kommer frem til hotellet og kan slappe av 1 uke på ferie. Det blir veldig koselig. Så da er det bare å krysse fingrene for at jeg får sove,men etter å ha slitt ut kroppen min på alle mulige måter så tror jeg det skal gå fint.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg