Prøve ut nye oppskrifter

Jeg så litt rundt på nettet for å se om jeg fant en god oppskrift på eggesalat. Det endte med at jeg kom borti mye annet godt som jeg bare måtte lagre oppskriftene på. Så nå har jeg mye godt å lage når jeg kommer hjem igjen fra ferie. Jeg fant bl.a en oppskrift på kremet kyllingsalat. Når jeg har fått testet oppskriftene selv så vil jeg så klart dele dem med dere her inne. Det blir veldig spennende å se hva mer jeg finner. Jeg syns det er så gøy å bare sitte på mobilen og finne nye oppskrifter og kunne teste de ut. Teste ut nye ting er veldig spennende. Derfor prøver jeg meg av og til på noe nytt. Det er når vi har ingrediensene og jeg har energi til det. Det skjer desverre ikke så ofte som jeg skulle ønske, men det har da blitt noen spennende ting til middag.

Bare det å kunne lage noe godt og legge opp maten fint. Det å kunne gjøre maten til kunst og få en enda bedre matopplevelse. Faktisk er det ganske mye ved matlaging og baking jeg syns er gøy. Det gir meg mye glede å kunne bruke fantasien og kreativiteten min. Også liker jeg å lage god mat som andre kan nyte. Jeg liker å lage mat til andre. Når jeg er alene så har jeg ikke lyst til å lage mat, så jeg er veldig glad for at jeg har noen å lage mat og kaker til. Noe vi kan kose oss med sammen. Det er derfor jeg liker matlaging og baking så mye. Man samles for å spise og kose seg. Det å bruke lang tid på en middag som blir bra og som folk liker betyr mye for meg. Så det å kunne be folk og lage noe er virkelig noe jeg savner, men det er ikke alltid like lett når man er fanget i denne kroppen.

Man må gjøre det beste ut av det og derfor ville jeg prøve å finne noe helt enkelt, men utrolig godt som jeg kan lage fra bunnen av og dele med dere. Så blir det veldig spennende å se hva som er godt og hva som ikke er så godt. For alt er jo ikke like godt. F.eks vegetar sushien jeg lagdd. Det var ikke godt, men samboeren min likte det. Så kanskje sushi ikke er noe for meg. Ikke all mat passer for alle, men man vet ikke om det er godt eller ikke hvis man aldri prøver. Så det er altså det jeg skal gjøre, prøve. Så ser vi om det er noe godt de oppskriftene jeg har funnet.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg