Outfit Ragnaråkk

Når det kommer til gothklær så er jeg aldri helt sikker på om det kommer til å passe. Jeg har hatt noen klær som jeg har kjøpt på eBay og wish. Noe har jeg vært fornøyd med og annet har absolutt ikke passet. Allikevel gav jeg det et forsøk og kjøpte 1 bukse, 1 skjørt og 1 vest fra Ragnaråkk. Dette er en norsk butikk i Trondheim med alt til goth egentlig. Ikke så veldig godt utvalg, men jeg kjøpte det som jeg trodde passet og som jeg likte. Det er litt dyrt, men ikke sånn at lommeboka ikke tåler det.

Vesten 720,-

Skjørtet 600,-

Buksa 500,-

En helt grei pris for ganske fine klær. Dette er allikevel de dyreste klærne jeg har kjøpt til min garderobe nå. Jeg tror faktisk det eneste som har kostet mer er kjolen jeg kjøpte på eBay for 800,-. Som regel kjøper jeg heller på tilbud, men det var nesten umulig å finne en norsk butikk med gothklær. Derfor tok jeg det når jeg først kom over det. Grunnen til at jeg kjøper fra norske butikker og ikke bare handler fra Amerika eller noe sånt er fordi jeg ønsker å støtte de norske butikkene fremfor andre lands butikker.

På bildene over kan dere se buksa og vesten fra Ragnaråkk. Det eneste problemet med denne buksa er at jeg er for kort i beina. Her har jeg på de høyeste skoa jeg eier og ennå er dem litt for lange. Mulig jeg bare legger dem litt opp. Med mindre jeg kjøper et par sko som er et hakk høyere enn de jeg har da. Vi får se hva det blir til. Jeg er hvertfall utrolig fornøyd med hvordan buksa og vesten sitter. Jeg kjøpte vesten for at den skulle være åpen. Jeg ser ikke helt poenget i å lukke en så kort vest. Dessuten ville jeg ikke hatt sjans i havet til å lukke den. Jeg tror ikke den vesten er beregnet for kvinner med store bryster for å si det sånn. Uansett var den helt perfekt til slik jeg ønsker at den skal sitte.

Da jeg først så vesten på nettet så tenkte jeg at den må jeg bare ha. Jeg så egentlig ikke på hvordan den så ut bak fordi jeg er vant til at de ikke har noe bak. Så når denne ble pakket ut og jeg fikk se hva det stod bak så ble jeg ekstra glad for at jeg hadde kjøpt akkurat den. Det var rett og slett perfekt.

Teksten bak på vesten:

SHE WAS LIKE THE MOON; PART OF HER WAS ALWAYS HIDDEN AWAY.

Så ja, selvom den var litt dyr så var det verdt det. Jeg er så fornøyd med mine kjøp fra Ragnaråkk.

Desverre er det et par kilo fra før jeg kan bruke skjørtet jeg kjøpte. Jeg lover at når den tiden kommer så skal dere få se det. Samboeren om og jeg ble enige om at om 2 uker så skal det passe. Så da er det egentlig bare for meg å fortsette med å drikke vann, spise frukt og lage sunne middager. Jeg gleder meg litt ekstra til morgendagens middag. Dag skal jeg lage en litt annerledes salat til kyllingfilet. Følg med på bloggen hvis du vil få det med deg.

 

Den fantastiske fotografen er som alltid min samboer. Så heldig er jeg.

#ragnaråkk #killstar #outfit

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg