Ny(delig)e sko

Siden jeg mest sannsynlig ikke orker å gå ned til bussen og ta bussen til sentrum for å hente pakke, så fikk jeg ordnet det sånn at samboeren min kunne hente ut det som var på posten til meg.

Jeg hadde jo bestilt noen fine skoletter som jeg egentlig hadde tenkt å bruke nå om sommeren, men så var de foret og derfor alt for varme å gå med nå. Så da bestilte jeg nye skoletter og passet på at disse ikke var foret. Litt kjedelig å sitte med to par vintersko og ingen sommersko nå som det straks er sommer.

Jeg lette litt på nettet og fant til slutt noen fine skoletter på motehus. Merket er Jumex og de kostet 139,-.

Grunnen til at jeg valgte akkurat disse skoene er fordi dem har litt tykkelse på sålen og litt høyde på hælen. Jeg ønsket noen som ikke var for høye siden jeg føler meg ikke vel når det blir for høyt.

I tillegg likte jeg veldig godt utseendet på disse skoene. De er veldig enkle, men med utrolig flotte detaljer på beltespennene. Nøyaktig sånn jeg liker det. Ikke for mye dilldall, men ikke helt basic heller. Spørsmålet nå er om de er noe gode å gå i over lengre tid. Det er litt vanskelig å vite før man har gått ute med dem. Men alt i alt er jeg veldig fornøyd. Jeg skal ikke klage på noe som helst når man får sko til den prisen. De er veldig lette hvertfall så det vil ikke bli tungt å gå med de på. Solide vil jeg nok ikke si at de er, men jeg har ingen planer om å verken løpe, herje eller sparke med disse skoene. Også får dem holde så lenge de holder. De blir hvertfall nydelige til den looken jeg skal gå for. Nå er det bort med alt annet og fokusere på den stilen jeg egentlig vil ha.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg