ny hårfarge(r)?

Jeg må si jeg er ganske overrasket over hvor bra hårfargene til manic panic har holdt. Jeg trodde det skulle være skikkelig stygt og blast, men det er eneste stygge med håret er etterveksten. Jeg husker ikke når jeg farget det, men det begynner å bli noen uker siden nå for å si det sånn. Det er jo veldig bra at det holder såpass lenge, men samtidig har jeg lyst til å prøve flere farger. Jeg vil egentlig se hvordan rød blir på håret mitt. Hvis det varer like lenge som rosa så skal ikke jeg klage. Problemet nå er egentlig at jeg begynner å bli lei av denne fargen jeg har nå. Jeg hadde ikke veldig lyst til å bleke det, men jeg lurer litt på om jeg snart må det. Jeg har ikke helt bestemt meg enda, men jeg tror at det må blekes den dagen jeg skal bytte hårfarge uansett. Dette ser jo ikke ut som går av i det hele tatt.

Hvordan er det egentlig mulig at fargene ser helt like ut som den dagen jeg farget det? Nå har jeg farget håret mitt lilla, grønt, blått, rosa og rødt. Ingen av disse fargene satt like bra som det manic panic har gjort. Jeg husker når jeg farget det rosa så begynte fargen å gå allerede første vask. Det så helt grusomt ut etter en måned. Jeg hadde oransj-rosa hår til slutt og det var helt krise. Bak så det jo ut som jeg var skallet. Så ja, jeg er veldig overrasket over at jeg ikke har helt grusomt hår nå.

Jeg må si at jeg angrer litt på hvordan jeg farget håret i disse fargene da. Den fine blåfargen syns ikke noe særlig. Jeg har jo vurdert halvt/halvt bare som Cruella De Vil. Ikke akkurat hvit og svart, men kanskje blå og rød. Det ville blitt gøy. Da må det hvertfall blekes godt først for at resultatet skal bli bra. Eller så er det jo et annet alternativ. Med andre farger så klart, kanskje stilen til Harley Quinn kunne vært no. Fargene jeg har å bruke her er hvertfall grønn, rosa, rød, blå og lilla. Noen som kanskje har noen forslag til neste fargeeksperiment? Jeg har veldig gjerne lyst til å høre hva dere syns og om dere har noen forslag.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg