Fruktfat på deling

Etter en god middag og prøving av klær så ble det litt brettspill. Alltid like koselig å spille brettspill med samboeren min, men i dag var det litt ekstra koselig. Jeg tok litt ekstra tid før vi satt oss ned, for å lage et fat med masse god oppkuttet frukt. Man må jo kose seg selvom vi prøver å bli litt sunnere. Jeg vil jo gjerne ned i vekt så jeg får på meg det siste skjørtet jeg har kjøpt, men det betyr ikke at jeg skal sulte meg selv. Nå har faktisk matlysten min blitt litt bedre. I tillegg har kvalmen fra natta før forsvunnet helt. Jeg har fått mye søvn i natt og begynner å komme meg på riktig spor igjen.

Sånn så altså fruktfatet ut. Jeg kuttet opp mango, ananas, appelsin, kiwi og jordbær. Også la jeg på blåbær og bringebær. For å unngå så mye kliss fra frukten så la jeg frem gaffel til begge 2. Dette er definnetivt noe jeg kommer til å gjøre igjen. Det smakte utrolig godt og det var så koselig å ha noe å spise på mens vi spilte. Sunt og friskt fruktfat. Genialt egentlig.

Dragefigurene som står til pynt på hver side av rammen er forresten nye. Jeg har alltid kjøpt slike figurer i Sverige, men så fant jeg mange fine på nettet og måtte jo kjøpe et par da. Dette var et sett og kostet 279,- for dem. Jeg syns de er så fine. Når det kommer til pynteting så går det mest i drager, ulver, feer ol. Jeg liker den gotiske og litt dystre stilen. Litt som klesstilen min. Samtidig som jeg liker at huset er lyst. Jeg liker kombinasjonen av hvite møbler og mørke pynteting.

Allikevel, hvis jeg kunne valgt sofa og stoler i stua så ville de nok vært mørk lilla og svarte i gotisk design med et matchende, svart trebord. Det må jeg si er drømmestua mi. Helst med en svart lysekrone over bordet. Det ville vært awesome, men slike møbler er nok alt for dyrt for meg. Det er lov å drømme da. Jeg er ganske sikker på at jeg hadde ordnet slike møbler om jeg hadde hatt mye penger. Denne drømmen har jeg hatt helt siden ungdomsskolen og det kommer jeg nok alltid til å ønske.

Når det kommer til interiør så er jeg veldig klar på hvordan jeg ønsker å ha det og hva som ser bra ut. Lidenskap har bare ikke kommet frem før nå i det senere. Det er først når jeg fikk råd til å kjøpe mine egne møbler og pynteting at det ble moro å pynte opp og se hva som passer best sammen. Nå blir jeg jo kjempe glad når jeg ser at det blir fint. Enda mer glad når ting faktisk får stå der i fred og ro. Tvbenken er jeg veldig fornøyd med. Det eneste som mangler nå er å få ryddet gulvet fri for papp og plast fra pakkene, rydde og vaske på kjøkkenet og legge sammen klærne på tørkestativet. Det skal vi få gjort før helgen er omme. Mulig jeg begynner smått i dag.

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg