Nytt undertøy

Vel, dagen i dag har ikke akkurat gått sånn som jeg håpet. Jeg fikk sove når jeg gikk å la meg i senga for andre gang, men så våknet jeg kl.10:00 og var enda mer utslitt enn da jeg la meg. Så frem til nå har jeg egentlig bare ligget å stirret i veggen eller taket. Jeg har ikke orket å gå ut av senga engang. Bare ligget å tenkt på Jennie og begravelsen. Jeg har grått og følt på så mye smerte, mens jeg har ligget i senga uten noen krefter. Kroppen føles tung og jeg vil egentlig bare ligge i senga resten av dagen, men når samboeren min kom hjem så viste jeg at jeg måtte prøve å komme meg opp hvertfall.

Det hadde kommet en pakke i posten til meg da. Jeg hadde nemlig bestilt 2 Bher fra mymuse. Jeg var veldig spent på om de passet fordi jeg kjøpte 85 i stedenfor 90 denne gangen. Så jeg prøver den på og den passer perfekt. Jeg ble så glad. Så selvom jeg føler meg stor så har jeg faktisk gått ned. Aldri i livet om 85D hadde passet meg før. Det var virkelig en stor glede på denne kjipe dagen. Så da har jeg faktisk 2 nye Bher som jeg kan bruke og jeg kommer definnetivt til å kjøpe mer derifra. Også får man veldig fint undertøy i riktig størrelse. Jeg har slitt med å finne fine Bher i min størrelse. Også har jeg ikke hatt råd til dyre ting før nå. BHene kostet 500,- stk, men det var absolutt verdt det! De er myke og behagelige å ha på seg. Og selvom det er push up så har dem ikke masse hardt innlegg og er stive. For meg var dem helt perfekt rett og slett.

Så var det resten av dagen da. Vel, i dag kommer varene jeg bestilte fra MENY i går. Så alle mine krefter går vel til å pakke ut. Ikke at jeg har så mye krefter, men det må gjøres og jeg er vel den eneste som klarer å stable i den lille frysern og vet hvor alt skal. Men nå er det jo jeg som er mest på kjøkkenet også. Samboeren min lager som regel bare frokost der.

Så håper jeg egentlig jeg bare kan slappe av med en film og litt middag. Så krysser vi fingrene for at det vil komme litt mer energi min vei snart og at jeg slipper enda en lang periode med dette. Det orker jeg faktisk ikke nå som det er varmt ute. Jeg vil bare gå turer og nyte solen så mye jeg kan. Er det noe jeg ikke orker så er det å ligge inne over lengre tid. Da legger jeg meg ute på den bittelille flekken vi kaller hage.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg