Kvalm hele natta endte med shopping

Hvordan er det egentlig mulig at jeg ikke får sove om natta og er våken helt til samboeren min drar på jobb. Så søvn er jeg en liten stund etter og sover i kun 3 timer. Hallo! Kroppen min trenger vel mer søvn enn som så. Nå har jeg ligget her og prøvd å sove litt til, men nå er jeg lys våken. Dessuten er det mye bråk utenfor og jeg må ha opp vinduet. Det blir så fort innestengt luft her. Det er helt vilt. Og da klarer ikke jeg å sove. Faktisk klarer jeg ikke være her inne i det hele tatt. Jeg får nesten ikke puste.

Også går jeg ut i stua. Der henger urteplanta som et slips over glasset. Jeg gir opp. Jeg gav den vann og gikk å la meg. Den var helt fin i stad så det var irriterende. Får håpe den kommer seg. Det hadde vært kjipt hvis den dør. Jeg skulle jo bruke den oppå rekebaguetter. Skal man først ha reker så skal man gjøre det skikkelig. Så jeg har kjøpt inn minibaguetter, crispy salat, majones, reker med skall, sitron og dill.  Det kommer til å bli en veldig koselig og fin helgemiddag. Man må jo kose seg litt ekstra mye sånn av og til. Det trenger jo ikke koste mange hundre for at det skal smake godt og være litt ekstra koselig. Jeg kjøpte 1kg reker nå til 100,- og resten koster jo ikke så mye. Også finnes det jo mange andre ting man kan lage som også er ekstra koselig. Jeg har for eksempel tenkt til å kjøpe inn til ost og kjeks en dag. Eller så har jeg også tenkt på å kutte opp masse frukt. Da går det an å ta frem sjokoladefontenen og dyppe frukten i smeltet sjokolade. Så det er mye man kan kose seg med om man bruker fantasien.

Eller hvis du bor sammen med noen du er veldig glad i og har lyst til å gjøre noe koselig så kan du gjøre som meg. Jeg fikk ikke sove så jeg pyntet en tallerken med sjokoladekake, bær og melis. Jeg har desverre ikke en sikt så det ble ikke så veldig fint, men jeg prøvde. Han ble hvertfall veldig glad og hadde en fin og god frokost-dessert etter suppe og fuccassia. Nei, han er ikke bortskjemt. Jo, kanskje litt. Jeg syns det er så koselig å gi det lille ekstra i hverdagen. Å få folk til å smile verden beste gaven jeg kan få. Det finnes ikke en bedre følelse.

Desverre ble godfølelsen ganske fort borte da morgenen min endte med vondt i magen, kvalme og svimmelhet. Nå har jeg flydd til badet to ganger i natt fordi jeg var sikker på at jeg kom til å kaste opp. Jeg lå også med kvalme i hele natt. Så begynner jo hodet mitt å tenke siden jeg har slitt med å spise osv. Jeg er jo livredd for at jeg skal ende opp syk, ende opp med spiseforstyrrelser. Så jeg lå i senga og var kjempe kvalm og så til meg selv “du skal ikke kaste opp!” Mens jeg scrollet nedover siden på Nelly for å distrahere meg. Det var jo egentlig ikke en god idé fordi nå har jeg kjøpt noen ganske crazy klær. Jeg gleder meg jo helt vilt til å bruke dem, men det er nok ikke noe hvem som helst ville kjøpt, tror jeg. Dere får vente å se. Jeg gleder meg til å vise dere det når et kommer.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg