Pyntet opp litt

Siden vi bruker stuebordet til å spille og spise middag osv. Så tenkte jeg “hvorfor ikke gjøre det litt ekstra fint på tvbenken i stedenfor. Nå har jeg fått kjøpt inn masse forskjellig frukt og jeg syns jo det er utrolig koselig med fruktfat til pynt. Det er i tillegg lett tilgjengelig for oss om vi ønsker å spise frukt, men det står ikke i veien når vi skal spille eller spise. Jeg syns det var en ganske genial idé. Og jeg må jo si at det ble utrolig fint også. Jeg hadde ikke tenkt til å pynte opp så veldig mye der, men jeg ble faktisk fornøyd med hvordan det ble allikevel.

I tillegg til fruktfatet på tvbenken så har jeg kjøpt dill. Jeg skal bruke det når jeg skal lage rekebaguetter. Den måtte jo ha et sted å stå i mellomtiden så jeg går den litt vann og satt den i vinduskarmen sammen med avokadoen. Nå har ikke jeg noe potte til den så da ble det et glass, men det var ikke så ille det. Jeg har alltid hatt lyst på urter til dekorasjon på kjøkkenet og det vinduet er rett ved kjøkkenet så det passet veldig fint der.

Ja, som dere kan se over så er det både fruktfat og dill til pynt her. På fruktfatet ligger det klementiner, kiwi, pærer og epler. Jeg har også kjøpt mango, bananer, ananas, appelsiner og vannmelon. Jeg syns det er bedre å kjøpe litt av hvert enn å kjøpe mye av en ting fordi jeg blir veldig fort lei av å spise en ting hele tiden. Nå er jeg veldig glad i frukt og syns det er en veldig fin måte å holde seg unna godteri på. Har jeg frukt i huset så kan jeg f.eks kappe opp til en fruktsalat eller bare spise et eple når jeg har lyst på noe godt. Dessuten syns jeg frukt, bær og grønnsaker smaker mye bedre enn kaker og godteri. Det er allikevel en kake jeg har lyst til å lage så fort jeg orker. Dette blir hemmelig frem til jeg har lagd den og kan legge ut bilde men det blir nok før helgen.

Nå har jeg vist frem fruktfatet og min lille urte i vinduet, men jeg har også plukket fra hverandre 3 hele kyllinger. Det var akkurat nok plass til at jeg fikk dem inn i frysern. Og før dere får hakeslepp. Frysern våres er like stor som en mikrobølgeovn. Allikevel klarer jeg å stappe inn 30 middager (minst). Samboeren min sier jeg har tetris skills, men jeg har aldri vært noe god i tetris. Organisere skuffer og skap derimot er jeg veldig flink til. Jeg må si at jeg gjør heller husarbeid enn å spille dataspill. Med mindre det er Mario, GTA eller Tekken, da er jeg med! Ja, da ble det også en liten fun fact om meg.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg