Bakehelg

Da var en ny dag i gang for meg også. Jeg har sovet litt lenge, men nå er jeg hvertfall klart for en ny dag. Og det er jo bra for i dag har jeg nemlig store planer. Det blir å bake, men jeg tenkte jeg skulle bake mer enn bare en ting. Kanskje jeg tar en langhelg med baking til og med. For det er så mye jeg har lyst til å prøve ut og jeg finner hele tiden nye ting. Så i dag og hele helgen tenkte jeg å lage masse godt. Oppskriftene vil komme i løpet av neste uke, men også 1 oppskrift i helgen. Med andre ord vil det bli veldig mye spennende innhold på bloggen fremover, men før jeg kan gjøre noe som helst så må jeg jo jobbe litt. Jeg må jo lage disse oppskriftene og det krever jo litt tid. Så da blir hele denne dagen til forberedelser og baking. Også er det bare å se hvor mye jeg får bakt i løpet av langhelgen. Dette kommer til å bli så gøy.

Jeg har jo allerede noen ting som jeg har veldig lyst til å prøve ut. Derfor skal jeg sette meg ned og skrive en liste på hva jeg kan bake i forhold til hva vi har av ingredienser. Dette kommer til å bli så gøy og dere kommer til å få alle oppskriftene som blir vellykket. Så det er bare å glede seg til mange oppskrifter fremover. Både kaker og gjærbakst er planen denne helgen. Kanskje jeg også får lagd noe middag jeg kan legge ut oppskrift på, men hovedfokuset er baking hvertfall. Grunnen til at jeg skal bake så mye på en gang er rett og slett fordi jeg har savnet å bake og nå som det snart er helg så passer det jo bra med noe godt.

Det er ikke HELE grunnen, men det er også fordi jeg har kjøpt noe på Wish som jeg ønsker å teste ut. Jeg kan ikke si hva det er, men det finner dere snart ut. Så der har jeg allerede 1 ting som SKAL på listen. Det blir spennende å se hva annet jeg finner på og hvor mye jeg faktisk klarer å få bakt i løpet av disse dagene (uten å slite meg helt ut). Og slik ser altså planene mine ut gjennom hele helgen. Baking og jobbing. For det krever en del forberedelser før jeg kan starte med å bake. Derfor tenker jeg å spise frokost og bare sette i gang med jobben med en gang. Også håper jeg dere gleder dere til mange nye oppskrifter her på bloggen.

Følg bloggen på facebook HER om du ikke vil gå glipp av noen oppskrifter.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg