Høres ut som en god plan

Dagen i dag ble ikke akkurat slik jeg hadde planlagt, men den ble veldig fin. Jeg har slappet av og hatt det utrolig koselig sammen med samboeren min. Etter å ha hatt en spadag hjemme, mens samboeren var på jobb så ble det Lucifer resten av dagen. Ja, vi har faktisk sett på flere episoder helt frem til nå. Så utrolig koselig å tilbringe tid sammen med han og se på noe som begge liker. Og det er altså hvordan dagen i dag har gått. Ikke noe mer det er å si om det egentlig, men jeg tenkte jeg kunne fortelle dere om planene for morgendagen.

For nå har jeg vært ganske mye inne og jeg begynner å bli litt lei av det. Så i morgen tenkte jeg å la husarbeidet ligge nok en gang. Det er jo ikke sånn at noen kommer til å se det (utenom oss). Derfor vil jeg heller prioritere en lang tur i morgen. Jeg vet ikke hvordan det ser ut i skogen nå, men det er lov å håpe at det er fint der nå fordi jeg vil virkelig komme meg ut og nyte en lang tur i skogen nå. Så det blir planen for i morgen. Bare å pakke sekken og komme meg ut. Nå har det jo vært ganske mye bra vær i det siste så vi får satse på at morgendagen ikke er et unntak.

Utenom det så tenker jeg det blir en del jobbing, som det er hver dag. Alltid noe å gjøre enten det er mail eller finne inspirasjon. Så jeg pleier å sette av litt tid hver dag for nettopp dette. Og det er altså slik dagene min blir i morgen om ikke det begynner å regne… Eller verre! Jeg håper virkelig ikke det vil komme mer snø, men det kom opp på telefonen min (en nyhetssak) der det stod at man ikke burde skifte til sommerdekk helt ennå. Da var humøret mitt litt på vei ned, men jeg ristet den tanken bort fordi det er ikke noe jeg ønsker å tenke på nå. Vi er jo så godt i gang med en nydelig vår og trenger ikke mer vinter.

Utenom det så går alt bra. Ja, til og med de tulipanen fra butikken har det bra. Jeg trodde helt ærlig at de kom til å visne etter en dag, men de holder hodene hevet ennå så de var jo virkelig verdt å ta med hjem. Blomster er noe av det som får meg i virkelig godt humør, særlig hvis de lukter godt. Det er noe ved duften av blomster som gjør meg så utrolig glad. De små tingene i hverdagen er noe man virkelig må nyte og en av de tingene er å lukte på blomster eller bare se på dem. Nå begynner det jo å bli en god del blomster her så jeg tenkte jeg kunne vise dere alle blomstene som er stua for øyeblikket, men det blir ikke før i morgen. Akkurat nå begynner jeg å bli trøtt og kunne virkelig trenge litt søvn før morgendagens skogstur. For det er noe jeg bare må få til, med mindre det begynner å pøse ned. Det er meldt overskyet, men ikke noe regn så da får vi håpe på det beste. Uansett kommer det et innlegg med masse blomsterbilder i morgen. Så da blir det hvertfall noe å glede seg til om du liker blomster.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg