Jeg er godt i gang

Hva skjedde egentlig med dagen i dag? Jeg stod opp og plutselig er klokka blitt 18:00. Denne dagen har gått så fort fordi jeg har sovet så lenge i dag. I det minste har jeg fått noe ut av dagen fordi nå er jeg i full sving på kjøkkenet. Vel, ikke akkurat nå, men jeg var. Nå venter jeg egentlig bare på at det skal avkjøles og så blir det enda mer baking. Dette er så utrolig gøy og det er sikkert derfor tiden har gått så forferdelig fort også. Tiden går alltid fort når man har det gøy.

Før jeg begynte å bake satt jeg og skrev liste over hva jeg ønsker å lage disse dagene, men jeg ble jo ikke ferdig før jeg spratt opp av sofaen og begynte å bake. Så det gjenstår ennå litt jobbing der. Heldigvis har jeg mer enn nok av tid til å finne ut av det mellom heving av gjærbakst og steking, avkjøling. Så det blir litt jobbing inni mellom baking, tenker jeg.

Samboeren min var innom butikken i dag og fikk kjøpt inn litt mer hvetemel også, så nå skal jeg ha det meste og mer til for å bake akkurat det jeg har lyst til. Kanskje jeg også baker noe godt til middag i helgen. Mulighetene er uendelige. Så jeg skal kose meg med å finne inspirasjon på Pintrest og bruke kreativiteten min. Greit å få gjort ting når man har motivasjon til det. Og mange ting kan man jo putte i frysern. Eller så kan man kose seg litt ekstra. Det er jo tross alt snart helg og da må man jo ha litt godt.

Om du har noen ting du skulle ønske at jeg lagde og delte oppskrift på så fortell meg gjerne i kommentarfeltet. Det er alltid spennende å prøve ut nye ting og perfeksjonere oppskrifter. Så hvis du er på leting etter en god oppskrift på noe så fortell meg gjerne om det så skal jeg gjøre mitt beste for å lage en god oppskrift på det. Og hvem vet, kanskje flere leter etter det samme.

Følg bloggen på facebook HER

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg