Med naturen i fokus

Nå har jeg kommet hjem fra en lang tur. Ja, faktisk gikk jeg 4km i dag. Det var så godt å komme seg ut så beina mine gikk egentlig bare av seg selv. I tillegg har jeg filmet og tatt mange fine bilder. Om jeg får lagt ut video på youtube før mai vet jeg ikke, men den kommer hvertfall senest i begynnelsen av mai. Det er bare noen få ting som mangler før jeg kan sette sammen videoen, men nok om det. Dette innlegget skulle handle om den flotte turen jeg gikk i dag. Så her får dere de fineste bildene jeg tok. Hadde jeg lagt ut alle så ville det blitt alt for mange, men dere får hvertfall se de fineste nå.

Først må jeg bare si at denne turen var helt fantastisk. Jeg fikk mange flotte bilder, men selve turen kan jeg virkelig ikke beskrive med ord hvor nydelig var. Dere ser jo hvor vakker natur er så dere kan jo selv tenke dere hvor koselig det var å gå og oppleve alt dette. I tillegg møtte jeg flere hyggelige mennesker som hilste og jeg stoppet til og med å pratet med en som gikk tur med hunden sin. Så koselig og veldig fin tur. Jeg har sett hestehov, blåveis, hvitveis og andre fine blomster. De vakre endene var glad for å bli tatt bilde av og gav meg noen skikkelig bra bilder. Og været var rett og slett perfekt.

Nå er jeg ganske sliten, men det er jo ikke så rart etter 4km tur i skogen. Så da tenker jeg å slappe av, jobbe litt og så er vel snart samboeren min hjemme igjen fra jobb. Dette var en av de korteste turene i skogen, men det var absolutt nok etter å ha ligget rett ut på sofaen i mange dager. Jeg er veldig glad for at jeg klarte å gå såpass langt og fikk oppleve så mye fint i dag.

Og ikke nok med at jeg har hatt en så flott tur. Når jeg var på vei ut av skogen og hjem igjen så kom det plutselig en søt pusekatt og ville ha litt kos. Så det var også en veldig koselig avslutning på hele denne turen. Derfor tar jeg nå en velfortjent pause på sofaen med et stort smil om munnen.

Følg bloggen på facebook HER

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg