Mine blomster

Jeg har jo fått en del blomster og det har blitt utrolig koselig her. Med både grønnsakplantene og blomstene så føler jeg at det er mye lettere å holde humøret oppe. Og derfor syns jeg det er ekstra koselig å dele bilder med dere. Så jeg tenkte skulle gjøre det nå.

Ja, som dere ser så har det kommet noen nye blomster. Jeg har blant annet skaffe 2 små blomster som står på tvbenken. I tillegg fikk samboeren min en orkidé på bursdagen sin av jobben. Så nå er det 3 orkidéer i stua i stedenfor 2. Det er jo veldig koselig, men nå har vi 3 rosa så nå trenger vi noen andre farger her. Rosa er nydelig da og alle er forskjellige, men det hadde vært veldig fint med noe gult for eksempel. Jeg vet hvertfall om en orkidé jeg bare må kjøpe, men det får dere se når jeg får råd til det. For blomster er noe jeg aldri får nok av.

Ellers er jeg veldig glad for de tulipanene som jeg fikk gratis på REMA 1000. Så søte farger og ikke minst har de holdt seg godt med tanke på at de ble gitt bort. Nå tok jeg også de fineste jeg fant da. Og de står ennå, like fine som da jeg fikk dem. Faktisk finere nå som de har åpnet seg litt opp.

Også har vi den julestjernen som jeg kjøpte i fjor. Det vokser som bare det. Hvorfor kaste dem når de er like fine lenge etterpå? Bare gi den litt kjærlighet og bedre plass så kommer den seg som bare det. Jeg er veldig spent på hvordan den kommer til å se ut og hvor stor den blir etterhvert.

Det er en blomst som ennå står på ønskelisten min, men som jeg ikke har fått kjøpt ennå. Jeg har nemlig veldig lyst på hawaiirose. De er så vakre, men vi får se når/om jeg får kjøpt det. Nå er det jo så mye annet her som tar opp plassen, men jeg har virkelig lyst på hawaiirose.

Følg bloggen på facebook HER

2 kommentarer
    1. Du verden så mye pene blomster du har. Det pynter opp og har sikkert deilige dufter. Noen må ha mye vann andre lite men det har du orden på. Flott at du hadde en fin tur i skogen i går – fine minner. Fikk ny epost i går. Ha en fin dag.

    Legg igjen en kommentar

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg